Mit kellene nőnapra venni 2 huszonéves lány munkatársamnak, ami nem virág?
Én most jöttem vissza a bevásárlásból, aminek ugyanez volt az apropója. A munkahelyem jellemzően feminin, így ez nem volt jó kör. :)
A magam részéről igyekeztem mindenkinek az ízlésének megfelelő csokit venni. 3 félében gondolkodtam, annak függvényében, mit tudok az illetőről. A "legegyszerűbb" a Raffaello volt, ez afféle Jolly Joker. Akiről tudom, hogy szerethetik, azoknak Lindt-golyót vettem eltérő ízesítéssel. Pl a közvetlen felettesem meg van őrülve a Lindt fehércsoki, citromos verziótól, ezért ő neki az lett. De van pisztáciás, matchateás és "egyszerűbb" is.
Végezetül vannak, akiknek különleges minőségű kézműves csokit vettem, amelyet az egész városban csak 1 helyen lehet elvben beszerezni. Itt csak egy pici táblát vettem, mert irgalmatlan ára van, s ingem-gatyám rámenne. Itt van japán zöldteás, pálinkás, sushis és törökmogyorós.
Ezek olyan extra dolgok, mégis apróságok!
Kedves 8.
Én nekem a habitusom adja...
Mikuláskor igazi nagy projekt volt. Dec 6 talán vasárnapra vagy hétfőre esett... Bementem vasárnap a munkahelyre és összeállítottam a kb 20 saját magam által szerkesztett csomagot. A fentiekben megnevezett csokik mellett a szokott dolgok is voltak benne: mogyoró és mandarin.
Nyilván most is nőnapkor ugyanez a módi, még akkor is, ha a női kollégáim nem emlékeznek meg a férfinap kapcsán... Jóérzés, mikor bemennek a kis "kuckójukba" és ott várja őket valami, amire nem számítottak...
Ugyanakkor már készülök ápr. 1-re is. Tavaly sajnos ez elmaradt, de 19-ben nagyot ütött az, amit kitaláltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!