Igaz, hogy a mai huszonéves generáció már teljesen más, munkahelyeken őket már nem lehet hülyének nézni: rabszolgaként, terrorizálva és alamizsnáért dolgoztatni?
21-esnek:sejtettem, hogy valami főnök vagy. Gyanítom, hogy mintapéldánya a kihasználós, lealázós magyar kisvállalkozónak, aki a bőrt is lehúzná éhbérért az alkalmazottjáról és zavarja, hogy annak jogai vannak. Ha pedig multinál vagy valami vezető, akkor kitaposnád a szuszt is a magyar alkalmazottakból, mert ezt kívánja a külföldi főnökség és nem akadékoskodó, napi 10-14 órát dolgozó alázatos bérrabszolga kellene neki.
Nyilván van pocsék alkalmazott is. Vannak rendes munkáltatók és vezetők is, csak az a baj, hogy mindkét oldalon sok oda nem való ember van.
Kivételesen idejön egy vezető és rávilágít a probléma másik (abszolút valós) oldalára, máris le lehet vezetni, hogy bármilyen is, csak rossz lehet :D
Újra és újra rá tudok csodálkozni, mennyi R1 munkatárs van itt XD
Előzőnek: nem az a bajom vele, hogy vezetőként írja le a véleményét, hanem a módjával. Azonnal indulatosan, nem a téma lényegére válaszolva írt, nagyon ellenszenves stílusban. Amúgy miért gondolod, hogy egy vezető csak kivételesen kommentelhet? Többen vannak vezetői pozícióban, mint gondolnád. Egy sima művezető egy gyárban vagy egy vezető óvónő, kisbolt üzletvezetője is vezető, nem kell rögtön topmenedzserekre gondolni. De egy utóbbi is simán felbukkanhat itt, itt a hajléktalantól a milliárdosig szerintem a magyarul beszélő társadalom nagy része megjelenik. Nemcsak az alsó középosztály kommentel itt, miből gondolsz ilyet?
Nos, én is elismertem, hogy sok alkalmazottnak is rossz a mentalitása. Mindkét oldalon vannak olyanok, akik rosszul állnak a dolgokhoz. Említett vezetőnk azonban rögtön hőbörögve adta elő mondandóját, amikor én főleg arról értekeztem, hogy sok cég miért vált harmadik világbeli vendégmunkásokra manapság. Azonnal haragos hangnemben válaszolt. Talán találva érezte magát? Mindenesetre a kommentelése indulatos módja épp arra enged következtetni, hogy nagy eséllyel a beosztottaival is arrogáns. Nem szeretnék se az alkalmazottja lenni, de ha munkáltató lennék, nem alkalmaznám, pláne nem vezetői beosztásban.
Egyébként mit jelent az R1 munkatárs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!