Hallotatok a fiúról aki a vonat elé ugrott mert bántották 3 osztálytársa? Mi lesz a 3 fiúval? Folyamatosan fenyegetik őket
Fenyegetik őket, ja..de senki se bántaná őket. senki se fogja vállalni a börtönt, hogy egy random vadidegen gyerek halálát megbosszulja. Csak facebookon nagy a pofája mindegyik igazságosztónak
Amúgy nem hiszem, hogy bűntudatuk lenne, vagy rosszul èrintenè őket ez a sok komment.
Szerintem lesz4rják. A szüleik ápolják a pici lelküket, elmennek nyaralni, habzsi-dőzsiznek.
Esetlwg átiratják őket másik suliba/magántanulók lesznek.
A zaklatás, a bántalmazás nem "csipetnyi só" az életünkben, hanem bűncselekmény.
A társadalmak fejlettségét a benne élő egyén jólléte is mutatja, ez a szegény fiú pedig nagyon nem volt jól, sem testileg, sem lelkileg.
10vagyok
Szerintme félreéretek
1nem aztmondom hogy élveztem..ki szereti ha megvasaják???
Hanem azt hogy az ilyen viselkedés már 100évek óta jelen van…de ahogy írta valaki
Csak
Nem hallottunk róla nemvolt
Net és ilyen szintű média…
Én amit mondtam hogy nemvolt
Senki öngyilkos azt az én városomban tudom az én sulimban… volt
Minden de senki nem lett öngyilkos sőtt megmerném kockàztatni hogy régebben sokkal
Kegyetlenebb dolgok
Voltak…és csak elrendeződött MINDEN
És mondom úgy hogy a 90es években voltam sulis SZABADKÁN!!!amikor is jött a sok szutyok meg a menekültek és nemis a szerbek voltak a lehnagyobb probléma pedig (biztos van aki)eltudja/eltudjàtok képzelni…
Sokszor a SZÜLŐK verték meg a gyerekeket…szerb felnőtt magyar gyereket s az ok volt..forditva meg majd agyon lőtték a magyar szülőt aki kiszaladt hogy a gyerekét 3-5rác tapossa….
És nem,rohadtul mindenki felnőtt mostmár le is csengett ez az egész és nem volt ilyen jellegű tragédia…
Tehàt én mèg mindig neméttem hogy a VILÁGGAL MI A LÓFAX VAN…
Iskolákban mészàrlások egy komoly most nem is rég Belgrádban
Régen mint mondtam simán összeverték egymást utálták 8-12évig aztán ismerek olyanokat akik màra eggyütt visznek közös vállalkozást héj!a suliban meg ölték egymást…
Kegyetlenebb volt règen de valahogy épp a határon vagy nemtudom lehet azis hogy a fiatalabb generáció már nemismer határokat és vagy végtelen gyámoltalanok a maiak vagy végtelenül kegyetlenek…
És jaa elismerem lehetek beteg állat ha egyszer ez így volt…
Aztán mind felnőtünk
Legalább tudjuk. látva a sok primitív, véresszájú felnőttet, hogy honnan tanulják a kölykök a viselkedést...
Nagyon sajnálom a srácot és elítélem a másik hármat.A zaklatásért felelősek, a haláláért nem. Én abban ezerszer inkább felelősnek tartom azt a szülőt, akihez nem fordulhat a gyerek, ha bántják. Nem normális, hogy egy 16 éves azért, mert a súly miatt zaklatják (nem néztem meg a videót, nekem kommentekől az jött le, ezzel piszkálták), vonat elé ugrik. Eszébe sem jut azt mondani, hogy apa, anya, szeretnék valami sportolni, hogy fogyjak, önbizalmam legyen és meg tudjam védeni magam?
persze, nyilván van, amin az ember nem tud változtani, akkor sem, ha zaklatják miatta, de ez pont nem olyan dolog. (és nem kérek abból, hogy de lehet, hogy beteg, mert akkor meg pláne felelős a szülő, vigye orvoshoz).
Én bevallom, jelentettem a a fb-n azt, aki kirakta a három gyerek fotóját, profilját, és volt több ezer hsz. Jól is esett, hogy törölte a fb.
Nos 18ogazad van hogy a szülők is hibásak mind a 4gyerek szülei…
Énis kövérebb voltam 4.osztályban elkzedtem birkózni
Aztán suli végére át is alakultam
És meg is “kattantam”kicsit így a birkozásban szépen teljesítettem és akik annó bántottak :D inkább barátkozni próbáltak később
19, az öcsém így lett országos bajnok, majd olimpikon... Addib bacogatták azzal, hogy digi-dagi daganat, amíg szólt otthon, hogy baj van. Elvitték másik suliba, elvitték sportolni.
Én vállalom, hogy a gyerek lelki egészsége a szülő felelőssége. igenis meg kell neki tanítani, hogy az öngilykosság rossz, mindeng, mindenre van megoldás, szóljon. Ráadásul egy, gyerekével törődő szülő észreveszi a legkisebb bajt is a gyereken. Olyan nincs, hogy á, hát pont olyan volt, mint máskor, egyzer csak hopp, vonat.
Sajnos senki nem fog belőle tanulniu, se szülők, se gyerekek. Pont ugyanúgy nem fognak figyelni, pont ugyanúgy gonoszkodni fognak :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!