Igaz hogy a művészek fizikailag közvetlenebbek? Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki suli mellett színész és folyamatosan ölelget mindenkit meg hozzájuk ér. (Nem zavaróan) és ő azt mondja hogy náluk mindenki ilyen. Meg az exem néptáncolt és ő is ezt mondta hogy náluk is ez a normális.
Vajon ez tényleg normális vagy az a normális ahogy a normál emberek csinálják? Engem nem zavar egyik sem csak nekem nem jutna eszembe ennyi embert ölelgetni meg nem is értem minek?
tegnap 23:53
1/2 anonim válasza:
Vannak olyan hobbik/művészeti ágak, amiket főleg extrovertáltabb emberek űznek. A színészet biztosan ilyen, de valószínűleg a tánc is. Ha sok extrovertáltat összezárz, ráadásul ugyanazzal az érdeklődési körrel, abból ez lesz. :)
2/2 anonim válasza:
Én picit művészléleknek tartom magam, de nem színészkedtem meg táncoltam, hanem rajzoltam.
Nem tartom magam introveltáltnak egyáltalán, sőt, de az tuti, hogy nem "fogdosok" senkit indokolatanul, és nem is szeretem, ha illetéktelenek betörnek a személyes szférámba.
Teljesen egyetértek az első válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!