Csak engem idegesít amikor valaki kiír ide egy kérdést aztán ő sz@rik válaszolni??

Én már megszoktam.
Rengeteg a kamus, a hülye és hasonló kategóriák.

Nem vagyok függő, bér régóta használom az oldalt időközönként.
Én tényleg segíteni jövök ide (vagyis megpróbálni), nem trollkodni vagy másokon levezetni a feszültségemet.
Azért azt lehet érezni mikor kamu egy kérdés és őszintén nem értem azokat akik idejönnek tanácsért a problémájukkal, kiírnak egy kérdést és onnantól vége, egy mondatot nem írnak.

Valószínű lelkivilágot megóvandóan, már nem olvassa a válaszokat, mert már az első egy kretén. Moderátor meg mire kitakarítja a kérdést, eltelik egy nap.
A tősgyökeres gyk-sok totál frusztráltak már, ők írnak valami habzószájú választ elsőnek.
Onnantól nincs értelme nézni a többi választ.

Engem inkább akkor zavar, ha nem egyértelmű a kérdés, és én vagy egy másik válaszoló feltedsz egy lényeges kérdést, se nem érkezik rá válasz, így magát a fő kérdést sem lehet megfelelően megválaszolni.
Másik ami szokott zavarni, mikor a válaszadások átmennek a "ez kamu", "de hülyék vagytok, hogy beveszitek"-be, holott maga a kérdés elég valóságszagú, nem arról szól, hogy "elvittek az ufók megszondázni, lesz-e tőle bajom?". De kb minden olyan kérdés alá, ahol a 20-30 kommentet elérte a válaszok száma, tuti bejut egy-két kamut kiáltó. Onnastól meg megy a vita, hogy kamu-e vagy sem, és maga a kérdés el is felejtődik.

A kérdező dolga az, hogy feltegye a kérdést. Maximum akkor várnám, hogy válaszoljon, ha a hozzászólók pontosítást kérnek valamivel kapcsolatban, mert ahhoz igazítanák a válaszukat.
Nemrég volt olyan, hogy a kérdező azt firtatta, van-e akivel már nem tartjuk a kapcsolatot, de hiányzik, mert neki van. Aztán beírta a válaszok alá, hogy "de akkor miért nem keresed", meg "írj neki, biztos örülni fog". Én meg visszakérdeztem, hogy és ő miért nem keresi az illetőt, ha hiányzik neki. Na erre tényleg kíváncsi lettem volna, de erre már nem válaszolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!