Csak engem idegesít amikor valaki kiír ide egy kérdést aztán ő sz@rik válaszolni??
Figyelt kérdés
ma 06:57
3/8 anonim válasza:
Én már megszoktam.
Rengeteg a kamus, a hülye és hasonló kategóriák.
4/8 anonim válasza:
Engem mondjuk nem idegesít, de ha látom, hogy semmi reakció, akkor mindig megjegyzem magamban, hogy mennyire gáz az ilyen. Egyébként nem vagyok meglepődve. Régóta olyan munkakörben dolgozom, ahol egész nap emberekkel kell beszélni. Rendesen meglepődök, ha valaki udvarias vagy előbb köszön, mint odahányja, hogy mi "lesz" Alig van, aki úgy kezdi a mondatot, hogy kérek egy....
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok függő, bér régóta használom az oldalt időközönként.
Én tényleg segíteni jövök ide (vagyis megpróbálni), nem trollkodni vagy másokon levezetni a feszültségemet.
Azért azt lehet érezni mikor kamu egy kérdés és őszintén nem értem azokat akik idejönnek tanácsért a problémájukkal, kiírnak egy kérdést és onnantól vége, egy mondatot nem írnak.
ma 07:42
6/8 anonim válasza:
Igazából miért kéne írniuk, ha kapnak tőled választ a válaszodban?
7/8 anonim válasza:
Én általában szoktam válaszolni, akár minden egyes válaszra reagálok, akkor nem szoktam semmit írni, csak a legvégén max, ha hirtelen nagyon sok válasz jön, és személyeskedő, számomra egy idő után áttekinthetetlen vita jön létre a kérdésem alatt, de ez ritkább eset.
8/8 anonim válasza:
Valószínű lelkivilágot megóvandóan, már nem olvassa a válaszokat, mert már az első egy kretén. Moderátor meg mire kitakarítja a kérdést, eltelik egy nap.
A tősgyökeres gyk-sok totál frusztráltak már, ők írnak valami habzószájú választ elsőnek.
Onnantól nincs értelme nézni a többi választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!