Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesít amikor...

Csak engem idegesít amikor valaki kiír ide egy kérdést aztán ő sz@rik válaszolni??

Figyelt kérdés
febr. 6. 06:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én akkor nem válaszolok, ha olyan információt firtatnak, aminek nincs jelentősége a kérdés megválaszolásához, anélkül is lehet válaszolni.
febr. 6. 12:03
 12/20 A kérdező kommentje:

Nyilván valóan rengeteg itt az idióta, bunkó akinek csak az a lényeg, hogy beszóljon szerinte valami frappánsat.

Na de nem csak ilyenek vannak.

Főleg ha kicsit komolyabb hangvételű a kérdés, nem a szexualitás kategóriára gondolok :D

Redditen ezt soha nem tapasztalom pl.

Kíváncsi lennék itt mi az átlagkorosztály.

febr. 6. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Engem csak akkor idegesít, amikor születik egy kérdés, aminek se füle, se farka, nem egyértelmű és olyan pontosítások, részletek hiányoznak belőle, aminek birtokában lehetne csak értelmes, érdemi választ adni. Aztán hiába kérdezünk, válasz sosem érkezik.

Pár hete volt egy olyan kérdés, hogy "félelem = komfortzóna?" és kb. ennyi volt az egész. Az első oldalon kértük, hogy pontosítson a kérdező, aztán mire végre jött tőle válasz, csak bunkózott, hogy "nem érti, mit nem értünk ezen" és még neki állt feljebb. Szürreális volt :D

A legtöbb korkiírást huszon- és harmincévesektől látom ezen az oldalon, bár ez nem valami reprezentatív így. Talán ők lehetnek itt a legtöbben, vagy ők a legaktívabbak ezek alapján.

(ezt csak zárójelben; azt hiszem tavaly volt az, hogy valamelyik tag többször is szóvá tette, hogy volt 1-2 olyan fiók, ami a havi ponttáblázat szerint több száz pontot kapott az itteni kérdések kiírásáért, ezzel jelentősen eltérve a többiektől. Ez ráadásul hónapokon át így ment. Nem emlékszem pontos %-ra, így azt még csak meg sem tippelném, de kiszámolták, hogy ebben a kategóriában a kérdések jó része ahhoz az egy-két fiókhoz tartozott. Miután sokan szóvá tették, ez a tendencia megszűnt. Szóval ilyenek után, azon sem lennék meglepődve, ha az ilyen eltűnős kérdezők egy része csak mesterséges kérdésgyártás miatt van itt.)

febr. 6. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pl ha véleményt kérek, nem vitatkozni akarok, akkor nem válaszolok
febr. 6. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megoldódott közben a dolog, azért nem válaszol. Már nincs itt. Kapott elég választ.
febr. 6. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

Nekem van, amiért azért hanyagolom a kérdést, mert felteszem, és 4/4 válasznak köze nincs a kérdéshez, csak beleköt. Bocs, hogy ezek után inkább le is zárom a francba, csak ezen az oldalon nem tudod ténylegesen lezárni.

Bromi zavaró, amikor okkal kérdezek valamit - nem sok kérdésem van, mert nem trollkodok, hanem tényleg érdekelne x dolog -, ls nem kapok rá értelmes választ, csak valami odahányt szart. Kösz.

febr. 6. 16:12
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

A válaszolók komplett beszélgetést folytatnak egymással, minek jönne vissza a kérdező?

Másrészt full idegenek vagyunk egymásnak. Sokszor privátban mennek tovább a beszélgetések. ;)

febr. 6. 16:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Helyzete válogatja.

Kardomba nem dőlök, de néha zavaró, hogy a kérdés megválaszolásához további információkra lenne szükség amit a kérdező már nem ad meg. Az még idegesítőbb, amikor a kérdező kiírja a kérdését újra.

Mondjuk fordítva sem jobb a helyzet. Ha kérdezek sokszor nem releváns válasz jön, esetleg vissza kérdeznek a kérdés szempontjából nem releváns dolgokat.Sokszor eleve lekezelően válaszolnak/kérdeznek vissza a válaszolók vagy érzem, hogy tulajdonképpen csak azért akar plusz információt, hogy utána jól kioszthasson meg oszthassa az észt. Nem adom meg neki ezt az örömet.

febr. 6. 20:14
 19/20 anonim ***** válasza:

"valamelyik tag többször is szóvá tette"

Én voltam az a tag még pár éve :D

Havi toplistából szűrtem le információkat, így évek távlatából nem teljesen emlékszem, de volt 1-5 felhasználó akikhez a kérdések 10-15%-a tartozott kb. és volt egy 20-30 fős kemény mag akikhez a kérdések több mint 50%-a volt köthető.

Nyilván volt akinek érezhetően több felhasználója is volt, tehát a 20-30 felhasználó mögött kevesebb ember állt.

Valamilyen szinten visszaszorult ez a tendencia, bár így is vannak visszatérők. Leginkább a Covid idején volt nagyon elszabadulva a pokol.

febr. 6. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:
#13 Érdekesség: van olyan felhasználó (Szimplán Áron) akinek -1308 pontja van értékelésért. Tehát ő az aki szándékosan lepontoz többség szerint jó válaszokat és felpontozza a rosszakat... :D
febr. 6. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!