Mennyire veszed könnyen a változásokat? Mennyi ideig tart nálad, mire megszokod az új élethelyzetedet?
Figyelt kérdés
Iskola vége, új munkahely, családtag/lakótárs költözése. Mindig van valami új...ma 16:01
2/4 anonim 

válasza:

Nekem is kb egy hónap. Az elmúlt pár év elég kaotikus volt ilyen szempontból, hozzászoktam ahhoz, hogy ebben a korban sokszor változik az élethelyzet. Bár most azért nagyjából stabilizálódott, több, mint fél éve nem történt ilyesmi (ugyanott lakom, ugyanott dolgozom, ugyanaz a párom, ugyanarra az egyetemre járok), akkor költöztünk össze.
3/4 anonim 

válasza:

Én azt vettem észre magamon, hogy ha bizonyos dolgok adottak, akkor extrém jól alkalmazkodom hozzá, akár egy idegen országban vagy egy Mars expedíción is résztvennék, de akár egy erdei házba is kiköltöznék nomádként, ha lenne olyan barátnőm, akivel ezt KÖZÖSEN kivitelezni tudnánk, egyedül, remeteként nem buli.
4/4 Senior Séf 

válasza:

A változás mértékétől függ. Minél markánsabb a változás, annál gyorsabb az alkalmazkodás. (Nyilván a kényszer is belejátszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!