Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz, volt barátokkal,...

Mit gondolsz, volt barátokkal, exekkel érdemes tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

ma 10:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, kedves régi ismerősök, és szép emlékeket okoztak nekem.
Semleges vagyok feléjük, nem érdekelnek egyáltalán.
Nem, kerülőm őket, ha lehet, kimondottan ellenérzéseim vannak az irányukba.
8 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Új párkapcsolatnál állandó konfliktus-forrás lehet. Inkább ne tedd.
ma 10:23
 2/29 A kérdező kommentje:
Te mennyire vagy haragtartó? Én alapvetően nem szeretek senkivel se rosszba lenni. Mert mérgezi a lelkemet.
ma 10:23
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok csalódást okozni senkinek.
ma 10:25
 4/29 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy újra happy lesz minden, hanem hogy ne legyek haragba senkivel, és rám se haragudjanak..
ma 10:26
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok. Haragot én se szoktam tartani. De ez nem ugyanaz, mint hogy kapcsolatot tartsak fenn vele.
ma 10:28
 6/29 anonim ***** válasza:
Én régen, sajnos, elég haragtartó voltam, mára már nem, vagy csak nem annyira, mert felismertem, hogy közben saját magam mérgeztem vele, saját lelkiállapotom rontottam vele. Rosszban én sem szeretek lenni senkivel sem, de okkal nem tartom olyanokkal a kapcsolatot, akik csak a múltam részei. Akik volt barátok.
ma 10:34
 7/29 A kérdező kommentje:
És ilyen esetekben jobb, hogyha a teljes ismertség megszakad?
ma 10:34
 8/29 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem külön kell választani hogy volt barátról van e szó, vagy exről.

Mert egy új pár tényleg nem tolerálja ha valaki az exével tartja a kapcsolatot. Egy régi barát az más kérdés, bár ha ellenkező nemű akkor az is adhat okot féltékenységre az új pár részéről.

És az sem mindegy hogy ki miért szakított az exével.

Mert vannak nagyon csúnya szakítások, és olyan is van akiknél csak azért szűnt meg a kapcsolat mert az egyik fél például elköltözött egyetem vagy munka miatt másik városba, esetleg külföldre. Ilyen esetben, ha nem volt konkrét összeveszés, miért ne lehetne tartani a kapcsolatot? Bár ez is csak úgy működik általában ha nincs új kapcsolata a feleknek, és mindkét fél tesz is érte hogy jóban legyenek, tudjanak találkozni.

ma 10:35
 9/29 A kérdező kommentje:
Csak mégis rossz, hogy a tüske ott marad az emberben. Elvarratlan szál.. Vagy nem tudom mi... Ha meg utcán szembejön, marad a kínos szemlesütés, és kerülgetés?
ma 10:37
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

9-re:

Köszönni azért lehet neki, végső soron ismered. Csak nem kell leállni vele beszélgetni, hogy melyikőtökkel mi van.

Előfordulhat olyan is, hogy egyszer munkahelyen kerültök egymás mellé.

ma 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!