A Gyakori az antiszociális emberek gyűjtőhelye ezért nem is igazán érdemes itt feltenni kérdéseket emberi kapcsolatokkal kapcsolatban?
Passz.
Ők csak munkatársaim, sose avatnám be őket a magánéletembe. :)
Ezt a kérdést már én is fel szerettem volna tenni.
Nekem is ez a tapasztalatom, időnként teljesen elborzadok azon, amit itt olvasok. Nem csak hogy magányos, szocfóbiás és embergyűlölő az ide válaszolók többsége, hanem szerintem autista is. Olyanokból gondolom, hogy a válaszolók nagy része képtelen értelmezni a többiek által küldött non-verbális jeleket. Például ha valaki nem akar a másik emberrel barátkozni, azt a testtartásával, hangsúlyozásával teljesen egyértelművé teszi, és egy egészséges ember tudja ezeket a jeleket értelmezni. Az ide írók viszont általában elvárják, hogy ilyen esetben a másik egyértelműen, szavakkal kimondja, hogy "Nem akarok veled barátkozni, nem vagy szimpatikus", sőt, nagyon gyakran még azt is akarják, hogy konkrétan indokolja meg, mi a baja vele. Ez nagyon kínos.
#3 vagyok.
A linkelt kérdés egyértelműen baromság. Egészséges ember ilyet nem kérdez félig idegenektől.
Mi volt az a kérdés???
Nem kell ahhoz antiszoc-nak lenni, hogy fura legyen egy kérdés. Nem minden való munkahelyre.
Jajj, már látom.
Ez teljesen attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok.
Mi egy kis cég vagyunk, szinte családias a viszony. Nem lenne fura egy ilyen kérdés.
De ha a tágabb partneri körből random Gizike vagy Józsika megkérdezné, akkor elkerekedne a szemem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!