Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok, akik nálunk fegyverként...

Azok, akik nálunk fegyverként tekintenek a saját nagy böhöm autóikra, ők csak a hozzájuk hasonlóan gondolkodókat tekintik embernek, csak olyanokkal barátkoznak?

Figyelt kérdés
Mely országokban élnek még tömegesen így gondolkodó emberek a világon?

febr. 17. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol, ahol az emberek nem kompromisszummal és megegyezésekkel szeretik eldönteni a vitákat, hanem "az erősebb legyőzi a gyengébbet" mentalitás alapján.

Szerintem a világ elég nagy részén így gondolkodnak: pl. a Balkánon, a déli és keleti szláv népek is ilyenek lehetnek, Európa peremén és azon túl (pl. Közel-Keleten) meg pláne jellemző ez a gondolkodásmód.

febr. 17. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Engem konkrétan elkezdtek szivatni a cégnél, hogy ne járkáljak 30 éves autóval.

Eleinte ennyi volt, nem kaptál még béremelést? Sűrűn kell hordani szervizbe?

Így kénytelen voltam egy design-os sz.rt venni, ami legutóbb eljátszotta, hogy megállt alattam egy kereszteződésben.

febr. 17. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2-es, én ezek után a cégtől távolabb parkolnék, és azt mondanám, hogy busszal járok dolgozni. Vagy tényleg azzal járnék. :-))))

Vagy megmondanám a kollégának, hogy kinyalhatja a s...ggemet. De olyan nincs, hogy a munkatársaim szabják meg, milyen autót vegyek magamnak.

febr. 17. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Barbár elmaradott népek csinálnak ilyesmit.
febr. 17. 09:15
 5/6 jpeacefuler ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy akinek nagy az autója, annak kicsi a pöcse. 😄
febr. 17. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Nők is villognak ilyen autókkal. Egyszer tanúja voltam egy nagyon ronda jelenetnek az Aldi parkolójában.

N

febr. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!