Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehet az a belső hang, ami...

Mi lehet az a belső hang, ami a saját hangomon szólal meg mikor gondolkodom?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
a kis lelked, lelkiismereted
2015. aug. 13. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
A gondolatod, hisz ha nem szólalna meg akkor hogyan tudnád, hogy gondolkodsz? :D
2015. aug. 13. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet furán hangzik, vagy skizofrén vagyok, nem tudom.

De nekem olyan mintha két hang lenne a fejemben. XD

Van mikor dontenem kene 2 dolog között a 2 hang elkezd veszekedni. ._. XD

NEM NEM JAROK PSZICHOLOGUSHOZ, NEM IS FOGOK.

2015. aug. 13. 00:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, az komoly lehet! :)

Egyébként erről eszembe jutott: Azoknak milyen nyelven, vagy hogy szólal meg a hang akik születésüktől süketnémák? Azaz életükbe nem hallották mi az a hang/beszéd/magyar nyelv.

2015. aug. 13. 01:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Néha eltöprengek (vagyis Ő) azon, hogy Ő hogy a búsba lehet én, amikor teljesen mást mond, mint ahogy én azt csinálom, de mégis az övé a logikusabb szinte mindig, ezért néha meg is ölném. Kicsit fura E/3-ban beszélni önmagamról.:D

És lehet tudni, hogy miért van és hogyan működik?

Kicsit értelmetlenül hangozhat, de engem mindig is érdekelt mi játszódik odabent. Igen rágoogliztam, a legtöbb találatot megnéztem, de sehol sem találtam konkrétumokat a miértjéről.

2015. aug. 13. 01:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Te vagy az, aki gondolatban beszélsz. Még a beszélőszerveid is mozognak hozzá hangtalanul.
2015. aug. 13. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
4: A siketeknek jelnyelven szólalnak meg a gondolataik, de sokszor inkább képekben. Ők többet gondolkodnak szavak nélkül, mint mi.
2015. aug. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!