Mindig is közömbös volt számomra a világ, és az emberek. Lehetséges, hogy autista vagyok?
Figyelt kérdés
Gyereknek is rendkívül zárkózott voltam, nem barátkoztam senkivel, igaz néha volt egy pár felszínes haveri kapcsolatom, de ennyi. Aztán középiskolában ugyebár a lányok elkezdtek felém érdeklődni, de én feléjük nem, az egész iskolában furán néztek rám a csajok, bár igaz érdekelt a szex már akkor is, túlsúlyos félénk voltam. A mindennapjaim arról szólnak, hogy eljárok dolgozni, és haza jövök, 0 társasági életem van.ma 09:57
2/7 anonim 

válasza:

Ez még nem autizmus.
Én is ilyesmivel küzdök,csak nekem a feleségem meg a gyerek annyi elfoglaltságot ad (hál Istennek) meg az ,hogy előteremtsem a pénzt,hogy szerencsére engem ez leköt és ezáltal nem is nagyon kell mással foglalkoznom.
Remélem,hogy a fiam már nem ilyen lesz...
3/7 A kérdező kommentje:
Nem túlsúlyos, túlságosan
ma 10:43
4/7 anonim 

válasza:

Ez a lehetőség se zárható ki. Viszont nem minden emberkerülő zárkózott ember autista.
5/7 anonim 

válasza:

Na igen ezen csodálkoztam, túlsúlyos voltam de a lányok érdeklődtek.
Ellentmondásos volt.
Most is érdeklődnek feléd vagy már nem?
6/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem igazán, mert társaságom sincsen nagyon.
ma 12:46
7/7 anonim 

válasza:

Lehet. Vizsgáltasd ki magad, ha érdekel. Bár az életeden nem változtat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!