Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hord ennyi fiú katonai...

Miért hord ennyi fiú katonai hatizsákot?

Figyelt kérdés
Mostanaban allandoan katona mintas HATALMAS taskas fiukat latok akik iskolaba hordanak ilyet. Miert ilyen elterjedt? Ez valami szekta?

#fiú #katonaság #iskolatáska #katonai hátizsák
ma 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megint divat lett? Édes Istenem, az én tini koromban is volt!!! De szerettem! Azt a zöld oldaltáskát, teleaggattuk kitűzőkkel meg összefirkáltuk!!! Aaaah! Régi szép emlékek 😌
ma 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szekta.. az, persze :D ne legyél már hülye
ma 07:58
 3/8 Kólauborkával ***** válasza:
100%
A jó málhazsák, ami semmire nem jó, csak szó szerint egy zsák a hátadon. Sokat hordtam, de mégegyszer rá sem néznék, sokkal praktikusabbakat gyártanak ma.
ma 07:58
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Egy bolond szazat csinal alapon idonkent valtozik a divat. :)
ma 08:02
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
*Es neha-neha korabbi retrobb divatokat ia igy visszahoznak. Pl. a fiuk hajgondoritese (brokkolifrizur a 80-as evek vegen is divat volt.
ma 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Szokják. Lassan úgyis besoroznak minket a g cibe, megyünk az ukrán termőföldért valamelyik oldalon (nekünk mint magánembereknek kb mindegy is) és akkor nem lesz annyira új érzés cipelni míg le nem lőnek. Kicsit nosztalgikus lesz.
ma 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom sok dolog fér bele, elég nagynak tűnnek.
ma 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert olcsón vehető, tartós, és SOKKAL jobban pakolható, mint a legtöbb túra vagy divat hátizsák.

De simán lehet, hogy olyan helyen látod őket, ahol katonai suli van.

ma 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!