Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ennyire követeli a választ,...

Ha ennyire követeli a választ, akkor ő miért nem válaszol?

Figyelt kérdés

Esküvőnk lesz. Dj-t kerestünk, úgyhogy kértem pár árajánlatot. Az egyik dj, amikor válaszolt, azt is írta, hogy mindenképp várja a választ, egyelőre csak annyit, hogy megkaptam-e az emailt. Találkoztunk is vele, mert jó árajánlatot kaptunk és szimpi volt. Megbeszéltük, hogy írunk az eredményről, de még másokkal is találkozunk. Nem ő lett a mi emberünk. Gondoltam, hogy majd csak akkor írom meg neki, ha minden dj jelölttel beszéltünk, mert akkor derül ki ugye, hogy kit választunk. 2 nappal a találkozó után írt, hogy bárhogyan is döntöttünk, írjuk meg. Ez már eleve fura, hát mondtuk neki, hogy még másokkal is egyeztetünk. Visszaírtam neki a következő nap, hogy azért nem írtam egyből, mert még más dj-kel is beszéltünk, de végül nem rá esett a választás. Na erre már nem írt semmit vissza, annyit se, hogy ok. A többiek, akiket elutasítottam mind visszaírták, hogy köszönik a választ, sok boldogságot.

Én nem is várom el, hogy bármit írjon erre, csak ha ő egyszerűen ilyen, hogy mindenre azonnali választ vár, akkor ő miért nem tartja ugyanezt?

tegnap 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Őszinte részvétem.

A férjednek. :D

tegnap 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Túlreagálod.

Neki azért kellett a mihamarabbi válasz, hogy ha más kér tőle arra a hétvégére ugyanilyen munkát, akkor el tudja-e vállalni. Ez nem illendőség meg jófejség kérdése, hanem üzleti kérdés.

tegnap 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Jajj!

🤦‍♀️

A vőlegényed tudja, ismeri a korlátaidat?

Vagy csak itt mersz megnyílni, a nagy névtelenségben?

tegnap 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

El nem merem képzelni mi van, ha a férjed nem válaszol véletlen valamire.

Túlreagáltad, a DJ-nek meg valószínűleg nagyon kellett volna a meló, ő már szerintem a te e-mail címedet rég berakta a spam mappába.

tegnap 22:20
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Amikor nekem irnak álláspályázatok után higy nem onre esett a választás nekem eszembe se jutott hogy ezekre visszakéme írni vmi köszönöm mjnden jót válaszokat.

Vagy pl kérek egy számlát megkuldik aztán köszöngessem.

Nem minden eset indikolja hogy kerdés-válasz kombo után meg egy válasz legyen.

tegnap 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert neveletlen paraszt. En is jartam igy alberletkeresesben. Az egyik no nagyon negativ volt akkor is, mikor mutatta a kecot, aztan amikor irtam neki, h vegul ugyanennyiert talaltunk egy jobb helyen levot, latta, de nem valaszolt. Az osszes tobbi reagalt, legalabb egy like visszajelzessel.
tegnap 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Mi az, hogy "követeli" a válaszokat? Nem mindenre azonnali választ, hanem 1 ajánlatra 2-3 napon belüli választ. Be akarta osztani az idejét, tudnia kellett, hogy foglalt lesz-e aznap vagy vállalhat munkát máshol. Az elutasításra mi a francnak kellett volna válaszolnia? Jól esett volna a kis nárciszkádnak, ha még sok boldogságot is kíván? És ha ő sok boldogságot kíván, akkor te még meg is köszönöd? Majd ő a köszönömöt egy szívesennel nyugtázza?
tegnap 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
#7 A DJ a narciszabb, hisz elutasitasra csenddel ver. Illett volna egy bucsuuznetet dobnia, de a neveletlen parasztok ilyenkor bedurciznak.
tegnap 22:49
 9/13 anonim ***** válasza:
38%

Jól tette hogy nem válayzolt.

Felfogta a döntésedet, mit írjon rá?

Én nem kívánok nektek sok boldogságot, remélem majd szétmentek.

tegnap 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Az elutasitast is illedelmesen kellene tudni viselni. Igy nagyon kiutkozik, hogy semmi humanum nincs benne, csak a kincsaftok penze kell neki.
tegnap 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!