Ha ennyire követeli a választ, akkor ő miért nem válaszol?
Esküvőnk lesz. Dj-t kerestünk, úgyhogy kértem pár árajánlatot. Az egyik dj, amikor válaszolt, azt is írta, hogy mindenképp várja a választ, egyelőre csak annyit, hogy megkaptam-e az emailt. Találkoztunk is vele, mert jó árajánlatot kaptunk és szimpi volt. Megbeszéltük, hogy írunk az eredményről, de még másokkal is találkozunk. Nem ő lett a mi emberünk. Gondoltam, hogy majd csak akkor írom meg neki, ha minden dj jelölttel beszéltünk, mert akkor derül ki ugye, hogy kit választunk. 2 nappal a találkozó után írt, hogy bárhogyan is döntöttünk, írjuk meg. Ez már eleve fura, hát mondtuk neki, hogy még másokkal is egyeztetünk. Visszaírtam neki a következő nap, hogy azért nem írtam egyből, mert még más dj-kel is beszéltünk, de végül nem rá esett a választás. Na erre már nem írt semmit vissza, annyit se, hogy ok. A többiek, akiket elutasítottam mind visszaírták, hogy köszönik a választ, sok boldogságot.
Én nem is várom el, hogy bármit írjon erre, csak ha ő egyszerűen ilyen, hogy mindenre azonnali választ vár, akkor ő miért nem tartja ugyanezt?
Túlreagálod.
Neki azért kellett a mihamarabbi válasz, hogy ha más kér tőle arra a hétvégére ugyanilyen munkát, akkor el tudja-e vállalni. Ez nem illendőség meg jófejség kérdése, hanem üzleti kérdés.
Jajj!
🤦♀️
A vőlegényed tudja, ismeri a korlátaidat?
Vagy csak itt mersz megnyílni, a nagy névtelenségben?
El nem merem képzelni mi van, ha a férjed nem válaszol véletlen valamire.
Túlreagáltad, a DJ-nek meg valószínűleg nagyon kellett volna a meló, ő már szerintem a te e-mail címedet rég berakta a spam mappába.
Amikor nekem irnak álláspályázatok után higy nem onre esett a választás nekem eszembe se jutott hogy ezekre visszakéme írni vmi köszönöm mjnden jót válaszokat.
Vagy pl kérek egy számlát megkuldik aztán köszöngessem.
Nem minden eset indikolja hogy kerdés-válasz kombo után meg egy válasz legyen.
Jól tette hogy nem válayzolt.
Felfogta a döntésedet, mit írjon rá?
Én nem kívánok nektek sok boldogságot, remélem majd szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!