Hallotatok a fiúról aki a vonat elé ugrott mert bántották 3 osztálytársa? Mi lesz a 3 fiúval? Folyamatosan fenyegetik őket
Ha más emberrel történik ez meg pár évvel ez előtt, az a három fiú már nem élne.
Még a saját bolygótokat se ismeritek. Semmi félelem érzetetek nincs.
#24 régen se volt jobb, sőt régen sokkal inkább jelen volt a "minket is szívattak, mi is kibírtuk" mentalitás
jó sok alkoholista is lett mondjuk
Semmi nem fog történni, ahogy valaki írta, csak a sok fotelharcos adja elő magát a neten. Meg azok, akik maguk is piszkálnak másokat.
Amúgy én 1997-2010-ig jártak suliba, szóval bő 12-20 éve, és akkor is pont ugyanúgy ment a b*szogatás, általános iskolában és középiskolában is. Engem pl. azért aláztak éveken át, mert az osztály csórója voltam, rossz ruhákban, sose vehettem még egy szendvicset sem a büfében. A másikat azért, mert kövér volt, a harmadikat azért, mert nem tudom már.
De nem csak nálunk, másik osztályokban is, mindig megvolt az az 5-6 fő, aki halálra szekálta és gúnyolta a másikat, az a 3-4 fő, aki szekálva volt, és a maradék nem esett túlzásba, de azért néha benne volt a buliba, hogy ne őt szúrják ki.
Na, most látom, hogy ilyen volt osztályt@rsaim is rakják ki felháborodva a sztorit, meg szeptember elején a szövegeket, hogy ne bántsuk egymást, blablabla, vajon a sok felháborodott közül hányan voltak maguk is szekálók?
"Én vállalom, hogy a gyerek lelki egészsége a szülő felelőssége."
Kivéve, ha a gyerek nem szól. Mert akkor honnan tudna a szülő a bántalmazásokról?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!