Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyanok akik céltalannak...

Olyanok akik céltalannak érzitek az életeteket, ti is függőségekkel ütitek el az időt?

Figyelt kérdés

ma 14:12
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
100%
Tulajdonképpen igen, bár nem szerfüggőséggel hanem tevékenységekkel, mondjuk könyvekkel vagy sorozatokkal vagy videojátékokkal, ezekbe menekülök a valóság elől.
ma 14:18
 2/29 A kérdező kommentje:
Igen. Én se csak a szereket értem függőség alatt.
ma 14:20
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mint az első. Dolgozok, videojátékozok és tanulok. Első adja a megélhetést, második adja a kikapcsolódást, harmadik adja a reményt. Ennyi.
ma 14:31
 4/29 A kérdező kommentje:
Az jó, hogy nálad ott a remény is.
ma 14:34
 5/29 anonim ***** válasza:
0%

Az tartja céltalannak az életét, aki nem választott magának célt.

Ez a lényege a szabad akaratnak, te döntheted el hogy mi az életed értelme! Ha pl hangyának születtél volna, már a születésedkor lefixálódott volna az életed célja aszerint hogy dolgozó, katona, királynő vagy here testbe születtél.

Kb a legnagyobb ajándék és lehetőség a Földön egy ép/egészséges emberi testbe születni, egyesek meg el akarják "ütni" azt a rövid időt amíg meg nem halnak? Agyrém! De hát pont ez a szabadság lényege hogy akár ezt is teheted. Elfogadom, csak kár érte.

ma 14:38
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Részben igen, sajnos, bármit csinálok, mindig az a gondolatom van: lefoglalom magam, hogy a valóság elől menekülhessek...
ma 14:45
 7/29 A kérdező kommentje:

Sok esetben az emberi élet is elég determinált. Lásd, ki hova és milyennek születik.

Illetve a célok is nagyon eltérőek. Valakinek már elég egy nyugisabb munka, más meg többre vágyik.

Illetve eljön az a pont amikor már belefáradsz a küzdelembe és a bánatnál még mindig jobb, ha legalább részben jól érzed magad.

ma 14:45
 8/29 A kérdező kommentje:
A valóság elől menekülést átérzem.
ma 14:48
 9/29 anonim ***** válasza:
74%

5-ös szerencsére talált nemes célt az életében - ez a gyakorizás :D

Amúgy én is szeretem, szoktam ezzel elütni az időt.

ma 14:59
 10/29 anonim válasza:
100%

Ha szabadon választhatnék akkor a célom az lenne hogy a hobbijaimnak élhessek. De mivel nincs ingyen a lakhatás meg a kaja, muszáj gályázni. Ez van.

ma 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!