Hallotatok a fiúról aki a vonat elé ugrott mert bántották 3 osztálytársa? Mi lesz a 3 fiúval? Folyamatosan fenyegetik őket
A sok fotelhuligán fenyegeti őket. Nem hiszem hogy komolyabb bajuk esne. Max kapnak egy felfüggesztett büntetést de még ebben sem vagyok biztos.
Amúgy sajnálom a meghalt fiút. De az összes körülményt mi nem ismerjük. Így az ítélkezést a bíróságra és a rendőrökre hagyom.
Feleslegesnek tartom hogy ebben a témában már öt kérdést is kiírtál. Volt amelyikben az elkövetők facebook adatlapját is kitetted. Szerintem ez ugyanolyan szemétség mint amit ők tettek. Mentségedre legyen hogy utána törölted.
Ne játszd az önjelölt igazságosztót!
#7 "egyáltalán nem baj, hogy rájuk zúdult a népharag, megérdemlik."
Én is így gondolom. Meg remélhetőleg a többi zaklató is tanul belőle. Szerintem igenis fontos, hogy mindenki (gyerek és felnőtt) lássa és érezze, hogy az iskolai zaklatás egy társadalmilag mélyen elítélt dolog és ha ezzel szórakozik, akkor őrá vár kiközösítés és társadalmi szintű megvetés.
Igen ezek a gennyes g3cik pàr èv múlva az ország másik felére àtmennek vagy külföldre és szèpen elfelejtődik.
De családi bèkère,összhangra nem igen fognak lelni.
A 3 ördögfattyú szüleit azért őket is sajnálom ,ilyen fèrgeket felneveltek ,szerettek
Na most kövezzetek meg..de mi a f@sz van itt a világban?
Nem olyan rég énis sulisvoltam…
Voltak akiket 8-11/12éven át szivattak…és ettől hogy felrugják meg hogy a súlyán gúnyolódja ak 100x dúrvábbak… és soha senki nem lett öngyilkos.. sőtt volt amikor a fagyi nyalt vissza és a kis “dagigyerek” megelègelte a szekát és konkrètan egy kővel betörte a kolompos fejét
Volt akinek az apja/báttya jelent meg és megregulázta a xarcsimbók kölyköket…
De soha senki bem lett öngyilkos ilyentől..sem szerelmi csalódástol…
Valahogy jobban kűzdött az a generàció vagy miiiaaafax van?
Engem 3an úgy elvertek hogy allig másztam haza azóta fele annyira sem soha…
Aztán ittvagyok
Akkor meg nekem is voltak cimborák és töjéletesen megbosszultuk…de hàt ez az élet szépsége..
Minden sütibe kell 1csipetnyi só
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!