Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik valószínűbb?

Melyik valószínűbb?

Figyelt kérdés

Egy ismerős ügyvédnél voltam, ő bent volt az irodában, én az előtérben. Az asszisztens kinyitotta az ajtót, hogy bemehetnek, én még szedegettem a cuccaimat, az ajtó közben nyitva volt, és az ügyvéd "kikiabált" tehát jó hangosan,hogy szervusz.

Meg sem várta, hogy bemenjek.

Szimplán mert ismerősök vagyunk,kedvességből,

Vagy inkább direkt feltűnésből, hogy vegyem a lapot, mert esetleg nőként tetszem neki?

tegnap 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Tetszel neki.
tegnap 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán mert ismerősök vagytok, kedvességből. Én is voltam úgy, hogy ismerőst megláttam és nem vártam meg, hogy bejöjjön már hangosan köszöntem neki, mert csak. Minden hátsó szándék nélkül. Örültem, hogy láttam. Mert te szeretnéd ha máshogy nézne rád? :)
tegnap 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A leírásból inkább azt érzem, hogy neked tetszik ő, ezért olvasol bele dolgokat minden apróságba. Ennyi alapján semmi olyan nincs amiből az jönne le, hogy tetszenél neki.
tegnap 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

dugnál vele mert pénzes....

tipikus nő....

tegnap 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is teneked tetszik ő, és minden köszönésébe azt látod bele, hogy biztos te is tetszel neki.

Nos, ebből a köszönésből csak egy fülig szerelmes nő érezheti azt, hogy a szimpla közvetlenségen, kedvességen túl bármi is van.

ma 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!