Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első három dolog, amire költenél belőle?
Autó, autó és autó! MX-5, Impreza WRX STI, Yaris GR Sport
Aztán, persze, ezek után jöhet a lakhatás és minden más. :D
Elmennék Izlandra.
Vennék egy csúcsmodern lakást.
Vennék új ruhatárat.
2000-es évek elején nyertem meg az egyik nagyobb főnyereményt.Akkoriban tele volt a tv újságok.Névtelenül vettem fel azonnal külföldre költöztem.Kanadában éltem Torontóban ott is lett feleségem, majd 5 év után a kanadai prérire költöztünk Saskatchewan tartományba ami egy gyönyörű hely volt.
Itt is sokat éltünk majd az Usa-ba átköltöztünk.
Kicsit honvágyam volt pár éve hazajöttünk de itt se volt jó ezért fél évet itt vagyunk fél évet ott.
Semmi extrát nem vettem belőle kinn elsőnek egy lakást vettem Torontóban majd mikor a nyelvet jól megtanultam és beilleszkedtem az ottani emberek közé a lakást eladtam és egy szép kertes házat vettünk a kanadai prérin olyan igazi amerikai típusú dupla garázsos házat hozzá két hatalmas pickup is lett vásárolva.
1, Vennék egy nagyobb terepjárót.
2, Vennék egy házat, és abban egy innivációs központot csinálnék, ahol magyar találmányokat finanszíroznék.
3, Ha ez nem jönne össze, akkor eladnék mindent és vagy Vancouverbe, vagy Szingapúrba, vagy Norvégiába költöznék. (a debreceni házamat megtartanám akkor is)
34-es!
Gecos nacsos!
Agyá má egy százast kő buszra.
Kapásból úgy kezdeném hogy nem szólnék róla senkinek!
Nekem nincs gyerekem (már nem is lesz 40+), nem vagyok házas, tehát így én döntök mindenről.
És nem kívánom a kéregetők, érzelmi zsarolók, "hirtelen nagyon jó barátok" hadát napi szinten kerülgetni (és nem azért mert irigy vagyok).
Szerintem ekkora összegnél azonnal el kellene költözni jó messzire ahol nem ismernek, és azt hiszik hogy alapból jobb módban éltem amikor ott vettem házat.
Egyébként az egészségemre költeném a leggyorsabban a pénzt. Teljes kivizsgálás magánklinikán tetőtől talpig és a problémák kezelése.
Az egészségünk a legnagyobb kincsünk, de ezt már csak az veszi észre (gyakran későn) aki egyszer komolyabban megbetegszik (az állami eü-ről inkább nem mondok semmit).
Persze azért én is adakoznék, de csak olyan helyre ahol magam is látom hogy jó helyre ment a pénz!
1. Rendezném a szüleim tartozását és vennék nekik egy kis házat.
2. Vennék magunknak (a párommal) is egy házat.
3. Egészségügyi (fogászati) kezelést finanszíroznék belőle.
#1 Azonnal néznék egy házat valami osztrák vagy svájci faluban, és elhúznám a csíkot ebből a fideszes szarfészekből.
#2 Befektetnék valami olyanba ami utána hozza a pénzt passzívan is.
#3 A maradékot a családomnak adnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!