Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem lehet megoldani hogy...

Nem lehet megoldani hogy nőket ne is dobáljon a tik tok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok homokos nem azért kérdezem. De az összes tartalom tőlük idegesítő már..vagy tátognak egy zenére mint egy fogyatékos, vagy szopnak valamit mint egy fogyatékos, vagy beszélnek a kapcsolatokról meg az elvárásaikról pont mint egy fogyatékos 😂 vagy hogy mennyire kihasználják őket (közben kamu az egész)

Tehát lényegében semmi értelme őket nézni mert lényegében pont úgy viselkedik az összes mint egy fogyatékos, élőben is azok, de legalább akkor be tudok nekik szólni hogy amúgy a b..áson a férfiakon kívül más dolog is létezik. 😂

Van mód erre vagy nincs ?

tegnap 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell TikTokot nézni.

Főleg nem rákkatintani olyanra, ami nem tetszik.

tegnap 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos én se jöttem rá, hogy lehetne megszabadulni a férfi felhasználóktól, pedig jobb lenne nélkülük...

A legegyszerűbb az lenne, ha nem is használnál TikTok-ot, rém ostoba és káros oldal.

tegnap 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Én vagyok az egyetlen, akinek olyanokat dobál fel, amiket szívesen nézek?

Macskás videók, főzős videók, vicces babák, szőnyegtisztító videók, edzéstippek, trainspotting, planespotting. Csak magatokat hibáztathatjátok, azt dobja fel az algoritmus, amivel interakciót folytattok. Tovább kell pöccinteni azt, ami nem tetszik, nem kell végignézni, nem kell megnyitni a kommenteket.

tegnap 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kattintasz rájuk, akkor maguktól eltűnnek.
tegnap 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért dobálja neked az algoritmus, mert nézed, és titokban tetszik 😃😃 itt van egy videó ami pontosan leírja a jelenséget

[link]

tegnap 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az algoritmus alkalmazkodik, ha az összes ilyen videót gyorsan átpörgeted és csak azokat nézed, ami tetszik, akkor abból fog többet mutatni és idővel kikopnak a zenére tátogós és egyéb számodra idegesítő dolgok.
tegnap 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Én a c videökat tiltanám le, ha lehetne. A putriba táncikálnak, a 2 éves gyereket prostinak öltöztetik fel...hányinger. Lelőném mindet.
tegnap 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!