Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gáz, ha a buszon...

Mennyire gáz, ha a buszon elsírom magam?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam egy könyvet, és annak nagyon szomorú lett a vége, és elsírtam magam. Nagyon sokan néztek, és elég gáznak érzem így utólag...
tegnap 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz, senkinek nincs köze hozzá.
tegnap 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Számomra inkább elgondolkodtató...

Felteszem, lány vagy.

Az eseted ettől függetlenül nem egyedi.

tegnap 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Mennyiszer bőgtem folyt a taknyom a buszon a buszmegállóban a metrón. Másnap az emberek már nem emlékeznek rá.
tegnap 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Én bepipiltem buszon. Senkit nem érdekelt másnap a sztori csak akkor néztek.
tegnap 14:34
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Én repülőn szoktam!
tegnap 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Én nem mernék buszon sírni.
tegnap 14:47
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem gáz szerintem, mert A, olvastál, ami nagyon egyedi ma már a társadalomban, de jó dolog; B, aki látta, hogy könyv van nálad, az összekapcsolta gondolom, hogy valóban a könyv miatt volt ilyen érzésed. Tehát nincs probléma:).
tegnap 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Egyáltalán nem gáz. Azért néztek az emberek, mert valószínűleg próbálták kitalálni, hogy mi legyen. Legalább is ha én látok valakit nyilvános helyen sírni, akkor mindig azon gondolkozom, hogy csak oda kellene menni megkérdezni, hogy segíthetek-e, vagy szólni hozzá két jó szót ha nincs bajban, "csak" szomorú, de mi van, ha csak azt akarja, hogy békén hagyják, ilyen esetben én is azt akarom, hogy mindenki hagyjon... de mi van, ha bajban van, vagy örülne neki, csak oda kellene menni.

Egyébként én egyszer bekönnyeztem a vonaton, és a szemben ülő idős hölgy rákérdezett, én meg elmondtam, hogy semmi baj, csak olyan videót néztem, ahol kutyák találkoznak a gazdájukkal a reptéren 😅 Meg is mutattam neki, nem röhögött ki, azt mondta, hogy biztos jó lelkű ember lehetek, ha ezen így meghatódtam.

tegnap 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
39%
te dolgod, mit erdekel mas a fejeben mit gondol?
tegnap 16:28
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy gáz, ne érezd rosszul magad miatta.
tegnap 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!