Gyerekkorotokba mi volt az állom szakmátok? És végül mik lettetek? Mennyire vagytok büszkék erre a teljesítményre?
Állatorvos vagy ügyvéd
Végül jogász szakra mentem, de kitörölhetem a diplomával.. Vagyonőr lettem.
anno óvóbácsi akartam lenni, mert vagy gyerekekkel, vagy állatokkal akartam foglalkozni, végül szoftverfejlesztő lettem
hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozom, vannak komolyabb terveim és végül mind állatokkal, mind emberekkel fogok foglalkozni
szerintem elég jól állok
Gyerekkoromban meg voltam győződve, hogy Nobel-díjas tudós leszek, mivel nagyon érdekelt a fizika, csillagászat, ilyenek, és ha elég erősen gondolkozom rajta, akkor majd felfedezek dolgokat.
Végül fogorvos lettem. Az iskolai osztályomban a jobban tanulók közé tartoztam, de nem vagyok kiemelkedő intelligenciájú zseni. Szerintem a képességeimhez képest reális az, amit csinálok.
Sírásó akartam lenni, mert annak mindig van munkaja.
Nem, kesobb nem lettem sírásó.
Újságíró akartam lenni.
Ha úgy vesszük, az lettem, mert egy női magazinnál dolgozom, de be kellett látnom, hogy ez nem újságírás. Az ennél sokkal több lenne. Nekem a fogalmazási készségem jó (ezt is kevesen mondhatják el magukról), de nem vagyok elég éles eszű, kitartó, talpraesett és gátlástalan ahhoz, hogy igazi újságíró lehessek.
Elfogadtam, már nem zavar. A munkámmal elvagyok, tulajdonképpen szeretem is, de nem dicsekszem vele, csak a legközelebbi ismerőseim tudják, mivel foglalkozom. Ennek az az oka, hogy régebben ha elmondtam, hol dolgozom, tízből kilenc ember indokolatlanul elkezdett lelkesedni, hogy ez mennyire iszonyúan szuper (ami nekem elég kellemetlen, mert nem az), és sajnos olyan is előfordult többször, hogy arra kértek "tegyem be" őket is a laphoz, mert ha nekem megy, nyilván nekik is fog. Nem szeretek ilyen helyzetekbe kerülni, inkább nem írom ki magamra.
Én atomenergetikai mérnök, majd atomfizikus akartam lenni.
El is kezdtem egy fizika bsc-t, de utáltam, utána átmentem energetikai mérnöknek.
Majd olyan 20 éves koromra felnyílt a szemem, hogy bár nagyon érdekelnek továbbra is az atomreaktorok, azzal az iparban hamar megrekedek.
Így épületenergetikai mérnök lettem, majd okleveles épületgépész...
Még fiatal vagyok, de a pénz döntött nálam. Majd kiderül jól döntöttem-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!