Gyerekkorotokba mi volt az állom szakmátok? És végül mik lettetek? Mennyire vagytok büszkék erre a teljesítményre?
Kutyakozmetikus akartam lenni gyerekként. :D Aztán emberkozmetikus.
Data Scientist lettem, de nagy szerelmem azóta is a téma, van két falat kutyám, akit én fodrászolok és otthon vagyok a bőrápolás témában is. De örülök, hogy nem kell nyakig szőrben dolgoznom vagy közvetlenül emberekkel. 😅 Egyetemre mentem végül, de nem a megfelelő szakra, ott 20 éves voltam, mikor nagyon megtetszett a statisztika, ami egy alapozó tárgyunk volt csak, aztán második jelentkezésre ennek megfelelően választottam szakot már.
Nagyon fiatalon ezek: kukásautó sofőr, mozdonyvezető, pilóta :D
Végül mozdonyvezető lettem. Amint lehetett jelentkeztem gyakornoknak. Örülök, hogy végül a vasúton kötöttem ki. Nem minden nap könnyű, de nem cserélném el másra a munkám.
Nem volt álom szakmám, mert folyamatosan azt kaptam otthon apámtól, hogy hülye vagyok, nem lesz belőlem semmi. Csak arra kűzdöttem, hogy túléljem a napokat, lehetőleg láthatatlanul.
Jelenleg irodában melózok, állami szektorban, de váltani akarok. Bár sok magabiztosságom nincsen e téren, ezért alacsony pozikat pályázok :/
Gyerekként mozdonyvezető akartam lenni.
Aztán mérnök lettem, mert gimnáziumban már úgy voltam vele, hogy azzal mégis csak jobb lehetőségeim lesznek, meg nem csak kifejezetten a vasút érdekel, hanem műszaki téren szinte minden, ami kézzel fogható.
A csavar az a történetben, hogy diplomázás után egy vasúti cégnél helyezkedtem el mérnökként, emiatt jelenleg végzem a mozdonyvezetői tanfolyamot, ugyanis itt több mérnöki pozícióhoz is elvárás a "vasúti jogsi". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!