Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha megnyernéd a lottó ötöst,...

Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első három dolog, amire költenél belőle?

Figyelt kérdés

2023. okt. 16. 20:01
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy ismerem magam, szerintem szívinfarktust kapnék, rögvest ahogy megtudnám, hogy nyertem. Ha mégsem, akkor utána úgy berúgnék, hogy az alkoholmérgezésbe halnék bele.
2023. okt. 17. 23:55
 42/43 anonim ***** válasza:
89%

1. Nem mondanám el senkinek.

2. Vennék egy villát a Balatonnál, és oda költöznék. Senkinek nem szólnék, még a rokonoknak sem.

3. Vállalkozásokat alapítanék.

4. Vásárolnék befektetéseket is.

5. Utazgatnék, megnéznék pár országot, mert eddig nem sok helyen jártam. Dominikára, Japánba, Hawaii-ra biztos elmennék, de szerintem több helyre is.

6. Vásárolnék magamnak normális, elegáns ruhákat. Nem feltétlen Guccit meg ilyeneket, csak olyanokat amik nekem tetszenek.

7. Havonta segíteném édesanyámat pénzzel, hogy ne kelljen dolgoznia.

8. Megvenném az álomautòmat/nem Ferrari, Lamborghini vagy ilyesmi/.

9. Beteg gyerekeknek, és menhelyeknek adományoznék.

2023. okt. 21. 13:03
 43/43 anonim ***** válasza:
63%

A kérdés kiírásakor nem tudom, mennyi volt, most 3,25MRD Ft, azaz 325000millió forint.

Első dolog lenne - ha már felvettem a nyereményt - hogy lelépjek a munkahelyemről.

Nincs rossz helyem, 6-7-800ezer meg szokott lenni havonta, de megrendült a bizalmam kicsit a főnökömben, aki mellesleg barátom is, úgyhogy nem szorulnék rá, hogy tőle függjek, neki rendeljem alá az életemet.

Újra kertes házban laknék, ahogy korábban már éltem így sok évet, csak egy élethelyzet miatt meg kellett válni tőle.

Megvenném a legjobb barátomnak azt a Porschét, amire nagyon csorog a nyála. van már neki és nekem is, de tudom, hogy ezzel nagy örömet szereznék neki.

Továbbá van egy csomó olyan befektetési ötletem, ami tutira hozná a bevételt, csak egy kezdőtőke kell hozzá. A legfontosabb az lenne, hogy úgy gazdálkopdjak, hogy ne csak fogyjon, hanem termelje is a javakat.

Aztán ha mindez megvan, a hozadékból vennék egy nullkilométeres 911-est magamnak is. De csak a hozamból.

2023. dec. 7. 19:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!