Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első három dolog, amire költenél belőle?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 20:01
1/43 anonim válasza:
Ház, nyelvtanulas, arcplasztika foghelyreállítások külső egészség.
2/43 anonim válasza:
Az első egy pizza lenne, mert megünnepelném. A második az lenne, hogy leadok egy hatalmas rendelést parfümökre.. Vennék kb 80 félét. A harmadik pedig az lenne, hogy néznék valami olyan céget ami sporteszközöket forgalmaz és szállít házhoz és vennék egy csomó gépet, amivel lehet edzeni. Lényegében egy konditermet itthonra.
3/43 A kérdező kommentje:
#2: Milyen pizzával ünnepelnél?
2023. okt. 16. 20:07
4/43 anonim válasza:
1.: Egy ügyvéd, akivel elmennék a Japán követségre, és megbeszélnénk, hogy milyen jogi kiskapuval tudok ott letelepedni.
2.: Repülőjegy, csak oda.
3.: Ház, Japánban.
4.: Szüleimnek és a nagyszüleimnek X összeg.
6/43 anonim válasza:
A feleségem nagyon messziről származik, ezért valószínű repülőjegyet foglalnánk, hogy hazalátogassunk :)
Valószínű egyébként 1 évig nem nyúlnék hozzá, hogy legyen időm lehiggadni és átgondolni a dolgokat, csak 2-4 milliót "szórnék el' az első évben.
Egy drága Ivy League MBA diplomára szívesen befizetnék egyébként :D
7/43 A kérdező kommentje:
#4: Miért pont Japán?
2023. okt. 16. 20:10
8/43 anonim válasza:
Természetesen Bolognai!!!
vagy
Pisztáciás-Mortadellás
9/43 anonim válasza:
7. Munka miatt jártam ott 3X és éltem ott majd 2 évig. Imádtam. Felülni a motorra, és végig az országon. :( Mennék újra.
10/43 A kérdező kommentje:
#6: Miért jó az Ivy League MBA diploma?
2023. okt. 16. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!