Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első három dolog, amire költenél belőle?
Először is vennék egy BMW vagy Audi terepjárót. Sötétzöld színben, élek-halok a sötétzöld színű komolyabb autókért.
Utána építtetnék egy gerendaházat valami erdőben. Aztán beindítanám a vállalkozásom amin már gondolkodom. Ezekután a pénz egy nagy része Svájci bankszámlára kerülne ( Magyar bankra nem bízok ilyen irgalmatlan nagy pénzt) a maradékból pedig állampapírt vennék. Utána pedig kutya és macskamenhelyeknek adományoznék évente egy nagyobb összeget.
Anyám kapna még egy házat és a testvérem is kapna egy lakást. Ennyi nagyjából.
33 / F
Ja bocs én leirtam az összes dolgot ami eszembe jutott a pénzzel kapcsolatban nem figyeltem meg jól a kérdést.
22-es vagyok
1. Ház
2. Páromnak egyetem
3. Megcsinálni a gyerekkori álomszakmámat amire anno nem volt pénz
Azonnal megpróbálnám meggyógyíttatni a betegese Feleségemet!
Nem is érdekel második meg harmadik dolog!
Üsd be Google-be ezt a nevet és meglátod. Ha Seychelle-szigetekről beszélünk, általában ezt a sziklás részt mutatják először.
1. Elsőnek én is megünnepelném egy nagy zabálással, cápasteak meg ilyenek.
2. Utána kinézném rosszlányokról a legjobb csajt és kibérelném egy teljes napra.
3. Közben elkezdenék lakást/házat keresni, amit majd megvehetek.
1. Teljes körű kivizsgálás(fogsor rendbe tétele, meg minden ami egészséggel kapcsolatos
2.Vennék egy tanyát
3.Amikor minden jól megy, akkor hagynék némi tartalékot, a többit elajándékoznám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!