Meg lehet valahogy szeretni a természetben járást?
Figyelt kérdés
Nem a mozgással van gond, városnézés közben 15 kilométereket megyek, csak a természetben nagyon unatkozom kirándulás közben. Meg lehet ezt változtatni?
Érdekes helyekre menj: hegy, vízpart, különleges növényzet stb.
tegnap 16:47
2/16 anonim válasza:
Ízlést nemigen lehet megváltoztatni. De akkor ne unalmas helyekre járj, hanem olyan helyre, ahol vannak érdekes részek, izgalmasak, stb. (A mátrában való túrázást például én is rettentően rühellem.) Egy vízesésekkel teli, nehezebb túra lehet hogy már jobban fog tetszeni. Szlovéniában például sok ilyen hely van.
tegnap 16:49
3/16 anonim válasza:
Mióta egyedül vagyok, rengeteget kirándulok, gyalogolok. Nemcsak egészségileg jó minden téren, hanem gondolkodni is szeretek kint a hegyekben,itt Budán :)
Sosem unatkoztam, bár néha jó lenne beszélgetni is, de ez van évek óta.És bizony, a természetben sosem csalódtam. Emberekről ezt nem tudom maradéktalanul elmondani :)
F
tegnap 16:53
4/16 anonim válasza:
Én podcasteket hallgatok túrázás közben. Valahol igénylés a mondotonitást, amit az ad, hogy 30 km-t gyaloglok, igénylem a természet szépségét, de a mentális szimuláció is kell.
Egyszer próbálj ki egy szervezett túrát is, ahol másokkal együtt mentek, és beszélgettek. Nekem ugyan nagyon nem vált be, de a legtöbb ismerősöm csak társasággal hajlandó menni.
tegnap 16:55
5/16 anonim válasza:
Keress egy társat és dobjátok fel a túrát
tegnap 17:01
6/16 anonim válasza:
Hely és helyzetfüggő. Én szeretek túrázni, de van amikor konkrétan halálra unom magam, annyira nem történik semmi. Szervezett, csoportos túrákat nem szeretem, azok nem a természetről szólnak. Kisebb teljesítménytúrák tudnak jók lenni, mert jönnek-mennek körülötted, de mehetsz a magad tempójában. Vagy podcast hallgatás.
tegnap 17:08
7/16 anonim válasza:
Mivel sok növényt és állatot ismerek, sok dolgot látok túrázás közben. De ha se az élőlények, se a geológiai képződmények nem érdekelnek, akkor nehéz lesz megszeretned.
tegnap 17:24
8/16 anonim válasza:
Nem vagy meditatív, elcsendesült, zakatol a tudatod.
Ha nyugis lennél, élveznéd! Amúgy nyugtat, feltölt, ajánlom!
tegnap 17:25
9/16 anonim válasza:
Szerintem az sem mindegy, mekkora távokat megy az ember. Nálam eleve kell egy kis átállási idő a vége felé meg van egy kis "érjünk már be" érzés. Ha csak 1-2 órára megyek ki, akkor nem is annyira tudok kiszakadni a világból, mintha előre tudom, hogy most 8-10 órán át kint leszek.
tegnap 17:29
10/16 anonim válasza:
Ha minimum 10 kilométert legyalogolsz azt tuti fogod érezni, nem is lesz probléma az alvásoddal! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!