Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meg lehet valahogy szeretni a...

Meg lehet valahogy szeretni a természetben járást?

Figyelt kérdés
Nem a mozgással van gond, városnézés közben 15 kilométereket megyek, csak a természetben nagyon unatkozom kirándulás közben. Meg lehet ezt változtatni?
tegnap 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pár évvel ezelőtt a barátommal rendszeresen jártunk a budai hegyekbe. Nem tudtam megszeretni, semmilyen pozitív élményt nem adott. Elfáradtam, alig vártam, hogy vége legyen. Nem megyek többet.
tegnap 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Nálam ez pont fordítva van, a városban nem sétálok annyit és a hosszú túrákat mégis szeretem. Egyébként 15 k.m. alatt szerintem nem lehet unalmas a túra, annyi táv alatt már sokat változik.
tegnap 18:11
 13/17 Senior Séf ***** válasza:
100%
A mai ember a pörgésre van hangolva, míg a természet csendet, elmélyülést kíván. Figy3lj meg egyszer valami tévéműsort. Folyamatosan villognak a fények, a szpíker hadar, a színpad folyamatosan változik. Ezzel tartják magasan a kortizolszintedet. A természetben le kell lassulni, minden apróságra figyelni, minden szépet észrevenni, megcsodálni. Tanulni, hogy tudd, mit látsz, mit hallasz közben.
tegnap 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Meg lehet szeretni, én 3 éve járom a természetet, pedig magamat ismerve kizártnak tartottam ezt. You tube-on ajánlom Szimija csatornáját, nagyon jó tippeket kapsz a túrázáshoz.
tegnap 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 Otthon jobb volt 😀
tegnap 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy eddig nem eléggé érdekes, különleges helyeken jártál.
tegnap 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Kell hozzá egy más tudatállapot az biztos.

Én a célért megyek általában, vár egy pazar kilátás a csúcsról.

Da az odavezető utat is szeretem. Eltávolít a megszokott környezetemből, új gondolatokat ébreszt, kitisztul a fejem, a tüdőm. Ez mindig kicsit visszatérés az ősi emberi léthez. Így újrarendezi a dolgokat bennem, elengedem a stresszt

Bár ja, számít hova mész. Alföldön én is halálra unnám magam. Hegyekbe megyek.

ma 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!