Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első három dolog, amire költenél belőle?
1 sok alkohol
2 sok süti
3 sok tüzijáték
Majd elekezdenék értelmes dolgomra költeni, befektetni stb
10)
Az Ivy League (Borostyán liga) a legelitebb amerikai egyetemek csoportja, 7 olyan egyetem tartozik bele, mint a Stanford vagy a Harvard.
Valószínű egy lottó ötös után is ugyan úgy dolgoznék, mert szeretem a munkám, és 1-1.5 milliárd nem OLYAN nagy összeg, hogy azonnal nyugdíjba vonuljak.
Bankár vagyok, van már elég sok ilyen olyan papírom. Ahhoz, hogy szintet léphessek, és bekerüljek a valódi nemzetközi pénzügyi elitbe, elképesztően sokat segítene egy ilyen diploma és az ott megszerzett ismerősi kör.
1. Több hónap a Karib-tenger vidékein, bejárnám a tipikus kalóz helyeket
2. Utazás Seychelle-szigetekre, főleg La Digue
3. Utazás Machu Picchu-ra, Peru
1. Saját ház.
2. Olyan kezelés, amire nagy szükségem lenne az egészségem érdekében, de nem finanszírozza a TB és jelenleg nincs rá pénzem.
3. Valamilyen élmény a családommal, pl. egy utazás valahová, ahová most nincs pénzünk elmenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!