A férfiak alapvetően sajnálják a pénzüket a nőkre?
50-es!
Nagy szerencséje volt annak a Guccisnak😂
Sajnáljuk.
Legyen minden. téren egyenlő fél, fizetésnél is.
Én például magamra sajnálom.
A feleségemet okos nőnek tartom. Néha tisztázunk pár dolgot, ha nagyon belemerül egy-egy hobbijába és túltolja szerintem, de szeretem, ha örül valaminek. Nem zavar, ha céllal vásárol.
Volt idő, amikor ő keresett jobban. Sosem éreztem úgy, hogy eltart vagy ilyesmi. Neki miért kellene azt éreznie?
Kolléganőmék teljesen külön kasszán vannak, élvezik az anyagi szabadságot. Így is lehet, ha ilyen a beállítódottság.
Ilyen undorító embernek nevezett...
Mert te hogy nézel ki 8-as?
Fogadni merek,hogy annyira se vagy fitt hogy néhány szabad testsúlyos gyakorlatból egy fokkal az átlagos felett teljesíts.
Csak azt ne kamuzd,hogy szépséggel/egészséggel foglalkozol.
Mondjuk ilyen mentalitással egészséggel inkább ne is...
Általánosítani tudsz,pont ugyanannyi csúnya nő van aki tehetne ellene,mint férfi.
De alulöltözöttből kicsit több...
Párkapcsolatra sajnálják a pénzt.
Itt csúszik el nagyon-nagyon sok férfi.
Az nem valid, hogy mindkét félnek egyenlő anyagi mértékben kell hozzá járulnia a kapcsolathoz, hiszen egy nő sokkal többet tesz egy kapcsolatba, sokszorosan. Oly módon, hogy az pénzzel nem megfizethető például kezdésként ő szüli a gyermeket.
56 "...egy nő sokkal többet tesz egy kapcsolatba, sokszorosan..."
Ezt így, ilyen általánosan? Nagyon nagy tévedés!
Nem is párkapcsolat, de már az ismerkedésnél is lehet tapasztalni sóher dolgokat, nem?
Nem vesz egy fagyit, fizesd ki az üdítődet , nem hoz semmi apróságot. Ezek mind figyelmeztető jelek.
Ugyan milyen férj meg apa lenne az ilyen?
A nagy önálló független majd úgyis elveszi a házad,ha nem tetszik neki valami,a kocsid,a gyereked majd egy másik pali neveli.
A sok nyámnyila pali meg azt mondja,hogy jajj csak félig kapta be neki...
Nem mindegy?
Aki aláírja ezt a papírt errefele,az nem normális.
Csak anyagiakról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!