Mit lehet tenni, ha alapvetően nem szeretem az embereket, de mégis szükség van arra, hogy velük foglalkoztam?
Be kellett látnom, hogy ebben a világban kapcsolatok nélkül elég nehéz boldogulni.
Na most, nekem nem azzal van bajom, hogy miként alakítsak ki velük kapcsolatot: megnyerő személyiségű, jó kommunikációs készséggel rendelkező ember vagyok. Az a srác, aki az utcáról is fel tud szedni egy nőt.
De egyszerűen taszíganak az emberek, tehát míg kellemesen el elcsevegek velük, és élvezik a társaságot, addig én magamban fortyogok, hogy "csinálja már meg, amit szeretnék tőle, aztán többet ne is lássam..."
Rémes így élni.
Erkölcscsőszök, vallásosok stb. válaszait nem kérem. Olyan emberek válaszoljanak, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.
Kérdező, az ilyen embernek aki a másikat csak arra használja, hogy " nyomjanak engem előre az életben. Elintézzenek nekem ezt azt, betegyenek ide-oda, stb." ezt kell cserébe megfizetnie, hogy szenved, miközben átveri és kihasználja az embereket amiért kénytelen velük cseverészni.
Isten nem ver bottal, ahogy mondani szokták. A pszichopatát az önző embertől ez választja el, hogy pszichopata még élvezi is a cseverészést az áldozataival akiket átver a színlelt viselkedésével.
Örülj ennek, hogy legalább pszichopata nem vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!