Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak alapvetően sajnálják...

A férfiak alapvetően sajnálják a pénzüket a nőkre?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
Utolsó , te kevered a szezont a fazonnal.
2023. júl. 25. 11:29
 12/66 anonim ***** válasza:
35%

Más egy kapcsolatban lenni és más röhigcsélve kicsit összejönni ismerkedni. Előbbiben komolyabb kötelék van köztetek, utóbbiban semmi közötök még egymáshoz.

Egy üdítő vagy kávé tényleg nem sok, de egyrészt ezt akkor fizetheted magad is, másrészt a "hódításhoz" semmilyen köze nincs. Ha neked az üdítő vásárlásával emelkedik a másik személy értéke, akkor nagy bajok vannak a fejedben.

Azon kívül pedig igen, nem egy nő ezt kihasználta már és megvan a tapasztalat róla.

Nő vagy férfi, ha ismerem és jóban vagyunk, szívesen meghívom ilyenekre. Ha csak valaki akivel "randizgatunk", 1-2x láttam, azt se tudom kicsoda, nem valószínű, még ha 300 forintról is van szó. Van, akit ez nem érdekel, abban is van igazság, de mások vagyunk. Nem a pénzről van szó valójában, hanem az elvről.

2023. júl. 25. 11:33
 13/66 anonim ***** válasza:
87%
A férjem nem sajnálta. Igen, én sem őrá.
2023. júl. 25. 11:42
 14/66 anonim ***** válasza:
88%

"Csak nehezen értem hogy a férfi aki meg akarja hódítani a nőt, az mégsem hívja meg semmire."

. Elmondom a példámat.

Próbálkoztam ismerkedni én, mint sokan. Természetesen első találkozáskor fizettem kávét, süteményt stb. Ezeket a nőket akkor láttam utoljára.

Hallottam arról, hogy nem így kellene, és úgy döntöttem, megfogadom. Találkoztam egy lánnyal, akivel elmentünk kávézni, és mindketten fizettük a sajátunkat. Ez volt 14 éve, és azóta is együtt vagyunk.

Nem törvényszerű a dolog, de az sem, hogy ezen múljon bármi.

2023. júl. 25. 11:44
 15/66 anonim válasza:
69%
Én nem sajnálnám, pl randin mindig én fizetek. A körmösét is én fizetem, fodrászát szintén. Persze van neki is pénze, meg fizet ő is dolgokért, de ami a külsejét, a közös lakhatásunkat vagy a kapcsolatunkat illeti ott nem szoktam sajnálni a pénzt.
2023. júl. 25. 11:54
 16/66 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem kapnak cserébe szexet akkor igen
2023. júl. 25. 11:58
 17/66 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem itt nem lehet altalanositani.

A ferfiak egyebkent altalaban többet keresnek mint egy nö (hasonlo eletkor hasonlo pozicio - nem egy ilyen felmeres volt mar).

En talalkoztam ilyennel olyannal is.

Legrosszabb tapasztalatom:

egyetem alatt (en 22) parom 38 (mernök, jol keresett). Egyetlen egyszer (!!!) sem hivott meg semmire. Kb 4x annyi volt a bejövetele mint nekem egyetemista,koleszoskent.

Legjobb tapasztalatom:

A ferjem ugy inditotta az elso nyarunkat (2 honapja voltunk együtt akkor) hogy meghivott nyaralni Horvatorszagba O fizette e repülöt, a szallast. Akkoriban meg szinten egyetemen voltam o dolgozott mar.

2023. júl. 25. 12:14
 18/66 anonim ***** válasza:
6%
Sajnálom igen, bevallom férfiasan. Ezért is szoktam alkudozni, általában engednek pár ezret visszajáró vendégeknek.
2023. júl. 25. 12:24
 19/66 anonim ***** válasza:
56%
Én sose értettem miért kell a férfinak fizetni mindent, fizesse mindenki a magáét
2023. júl. 25. 12:28
 20/66 anonim ***** válasza:
2%
Igen, ha a nő már az első randevúkor ilyen anyagias az már előrevetíti, hogy a válásból való meggazdagodásra hajt, nem pedig egy egészséges kapcsolatra.
2023. júl. 25. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!