A férfiak alapvetően sajnálják a pénzüket a nőkre?
Más egy kapcsolatban lenni és más röhigcsélve kicsit összejönni ismerkedni. Előbbiben komolyabb kötelék van köztetek, utóbbiban semmi közötök még egymáshoz.
Egy üdítő vagy kávé tényleg nem sok, de egyrészt ezt akkor fizetheted magad is, másrészt a "hódításhoz" semmilyen köze nincs. Ha neked az üdítő vásárlásával emelkedik a másik személy értéke, akkor nagy bajok vannak a fejedben.
Azon kívül pedig igen, nem egy nő ezt kihasználta már és megvan a tapasztalat róla.
Nő vagy férfi, ha ismerem és jóban vagyunk, szívesen meghívom ilyenekre. Ha csak valaki akivel "randizgatunk", 1-2x láttam, azt se tudom kicsoda, nem valószínű, még ha 300 forintról is van szó. Van, akit ez nem érdekel, abban is van igazság, de mások vagyunk. Nem a pénzről van szó valójában, hanem az elvről.
"Csak nehezen értem hogy a férfi aki meg akarja hódítani a nőt, az mégsem hívja meg semmire."
. Elmondom a példámat.
Próbálkoztam ismerkedni én, mint sokan. Természetesen első találkozáskor fizettem kávét, süteményt stb. Ezeket a nőket akkor láttam utoljára.
Hallottam arról, hogy nem így kellene, és úgy döntöttem, megfogadom. Találkoztam egy lánnyal, akivel elmentünk kávézni, és mindketten fizettük a sajátunkat. Ez volt 14 éve, és azóta is együtt vagyunk.
Nem törvényszerű a dolog, de az sem, hogy ezen múljon bármi.
Szerintem itt nem lehet altalanositani.
A ferfiak egyebkent altalaban többet keresnek mint egy nö (hasonlo eletkor hasonlo pozicio - nem egy ilyen felmeres volt mar).
En talalkoztam ilyennel olyannal is.
Legrosszabb tapasztalatom:
egyetem alatt (en 22) parom 38 (mernök, jol keresett). Egyetlen egyszer (!!!) sem hivott meg semmire. Kb 4x annyi volt a bejövetele mint nekem egyetemista,koleszoskent.
Legjobb tapasztalatom:
A ferjem ugy inditotta az elso nyarunkat (2 honapja voltunk együtt akkor) hogy meghivott nyaralni Horvatorszagba O fizette e repülöt, a szallast. Akkoriban meg szinten egyetemen voltam o dolgozott mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!