Ha már összejöttünk,akkor időnként meghívom valamire.Első randin egy dolgozó nő számláját nem kötelező állni.Régen lehet,hogy ez így volt,ma már nem.
2023. júl. 25. 13:30
22/66 anonim válasza:
Akinek sok pénze van, az általában nem sajnálja semmire. Akinek kevesebb, az meggondolja, mire költ.
Fura dolog ez a "sajnálják a pénzt a nőre". A nő nem sajnálja a pénzt a férfira? Meg nem 2023 van és egyenlőség meg egyebek?
Általában ha egy férfi sajnálja a pénzt a nőre, az azért van, mert rosszak a tapasztalatai. Sokkal több lehúzós nő van, mint gondolnád. Ismerek egy csajt, aki pl. egy héten át mindig más sráccal ment el kajálni randi címszó alatt, mert spórolni akart. Minden nap meghívta valaki kajálni. Persze, egyiktől sem akart semmit.
2023. júl. 25. 13:32
23/66 anonim válasza:
A pénzt is sajnálják, de az is kényelmetlen nekik, ha a nő akarja fizetni a saját fogyasztását. Tisztelet a kivételnek.
2023. júl. 25. 14:19
24/66 anonim válasza:
#23: Ja. Tehát, tök mindegy, hogy mit csinálnak a férfiak, akkor is ők a rosszak mindenért. Hogy ti mennyire tökéletes nők vagytok itt gyk-n ezekkel a szövegekkel! :D
2023. júl. 25. 14:21
25/66 anonim válasza:
Mint írtam, tisztelet a kivételnek. :-) De amit írtam, az saját tapasztalat. Az is baj, ha meghívnak (egyébként ezt nem szoktam engedni, inkább csak fórumokon olvasgatok ilyet), meg az is baj, ha nem engedem, hogy fizessenek helyettem (azt meg nem tudják hova tenni, akkor nem is vagyok igazi nő). Fene ért titeket. :-)
2023. júl. 25. 14:24
26/66 anonim válasza:
Alapvetően nem sajnálom(nám), ha arról lenne szó hogy tényleg kölcsönös a vonzalom és jó társas programnál kell költeni vagy ilyesmi.
Viszont mivel szinte az összes nő csak a vagyonra utazik és arra, hogy jól lehúzza a pasit (már amelyik elég jóképű ahhoz hogy egyáltalán szóba álljon vele), utána meg ha jól evett-ivott-ajándékot kapott sok pénzért, akkor felszívódik és ghosting, na emiatt viszont ja, sajnálom, mert kidobott pénz aranyásókat szponzorálni. Értelmesebben is el lehet költeni a pénzt, akkor már odaadom egy hajléktalannak vagy állatmenhelynek, akiknek tényleg szükségük van rá, nem csak a műkörmöshöz, cigire meg Gucci cuccokra kell nekik.
2023. júl. 25. 14:38
27/66 anonim válasza:
Tipikusan olyan téma ez is, amiben nem lehet általánosítani. Egyébként a kérdés is hülyeség, mi az, hogy a férfiak sajnálják a pénzt a nőkre? Pl én sajnálnám arra a pénzt, hogy fizessek egy nőnek azért, hogy velem legyen. Vagy úgy általában a felesleges dolgokra sajnálom a pénzt, pl nem érdekel olyasmi, hogy kivegyek egy luxus lakosztályt valami komoly szállodában és ha egy nő ezt szeretné tőlem, akkor is sajnálnám a pénzt erre. Egyébként meg bármikor mentem valahova barátnőmmel, vagy még csak ismerkedtünk, szívesen hívtam meg étterembe, kirándulni, fagyizni, teázni, stb.
2023. júl. 25. 16:42
28/66 anonim válasza:
Ha nem szopik jól, akkor igen.
:))))))))
2023. júl. 25. 17:14
29/66 anonim válasza:
Én úgy gondolom - nőként - hogy ne hívjon meg a férfi, főleg, ha még nem is ismerjük egymást, és nem biztos, hogy lesz folytatása a dolognak. De azt azért elvárom, hogy ajánlja fel, hogy meghív. Megköszönöm, és visszautasítom, de mégis csak megvolt a lehetősége, hogy úriember legyen.
2023. júl. 25. 17:51
30/66 anonim válasza:
#29: És ha valójában nem akar meghívni, de úriemberségből felajánlja amit te elfogadsz akkor mondhatja azt a férfi, hogy "bocs, de szeretném, hogy visszautasítsd"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!