Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak alapvetően sajnálják...

A férfiak alapvetően sajnálják a pénzüket a nőkre?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
20%
Én igen. Ő is tud dolgozni, keresse meg azt, amit ő fogyaszt el.
2023. júl. 25. 11:02
 2/66 anonim ***** válasza:
93%
Én nem sajnálom, ha arról van szó, hogy meghívom a másikat valamire vagy én fizetem a közös programot. De szerintem sok esetben sokan sajnálják, mert hát nem lesz semmi akkor az pénzkidobás.. de igazából aki így gondoskodik az ne ismerkedjen.
2023. júl. 25. 11:03
 3/66 anonim ***** válasza:
11%

Miért kellene egy emberre pénzt költenem?

A kérdésednek így nem sok értelme van.

2023. júl. 25. 11:04
 4/66 anonim ***** válasza:
82%
A férfiak alapvetően nem egyformák, és nem is egyformán viszonyulnak minden nőhöz. Ez a kérdés értelmetlen.
2023. júl. 25. 11:07
 5/66 anonim ***** válasza:
85%

*gondolkodik

Nem "kell".. de ha elhívsz egy lányt szerintem udvarias gesztus állni a fogyasztását.. vagy legalább felájanlani.. ne hogy már 4-5 ezer forint ne férjen bele bárkinek is..

2023. júl. 25. 11:07
 6/66 A kérdező kommentje:

Boldogtalan Édesburgonya!

Én sem nagy értékekre gondolok, hanem egy üdítő vagy egy kávé, sokaknak gondot okoz és nem anyagilag. Lehet hogy rossz tapasztalataik vannak, vagy rossz példát láttak otthon. Csak nehezen értem hogy a férfi aki meg akarja hódítani a nőt, az mégsem hívja meg semmire.

2023. júl. 25. 11:13
 7/66 anonim ***** válasza:
94%
Egy koktélra,kávéra sosem sajnálom 27F
2023. júl. 25. 11:18
 8/66 anonim ***** válasza:
77%
Még saját magukra is sajnálják, azért néznek ki úgy mint a két napos hányás
2023. júl. 25. 11:19
 9/66 anonim ***** válasza:
85%
Ha céltudatos egy férfi, akkor abba áldoz - bármit is, - amibe érdemesnek látja, aminek látja az értelmét. Kibír az ember alkalmanként egy bonbont, egy igényesebben becsomagolt virágot - és hasonlókat, - de amikor ez elvárás szintre emelkedik, miközben csak hónapok távlatában azt érzi, hogy az orránál fogva hülyének nézik, akkor továbblép. Mindig is gavallér voltam a nők irányába, de azt én sem viselem, amikor szándékosan hülyének néznek, - visszaél valaki a női mivoltával. Nem esik nehezemre önzetlenül, hátsó szándék nélkül tenni nőkért apró szívességeket, - sértő számomra amikor felajánlok egy nőnek ilyen szívességet és olyan agresszívan reagál, mintha a tangát cibálnám rajta, azonnal azt képzeli mögé, hogy ágyba akarok bújni velük. Sajnos az igazat csak én tudom, - hogy nem.
2023. júl. 25. 11:25
 10/66 anonim ***** válasza:
27%
Én nem sajnálom, heti fixen 25 ezer a tarifa.
2023. júl. 25. 11:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!