Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak alapvetően sajnálják...

A férfiak alapvetően sajnálják a pénzüket a nőkre?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
72%
Hasznosabb mint egy ilyen mint te. :)
2023. aug. 5. 10:29
 42/66 anonim ***** válasza:
77%

Én mindig mindent kifizetek az első randi alkalmával, illetve ha komoly a kapcsolat akkor utána is. Ugyanakkor a párkapcsolatomban elvárom, hogy a nő ne legyen velem tiszteletlen, ne flegmázzon, az érdekeimet és javamat figyelembe vegye. Aki ezzel visszaèl, az repül. Jól szituált vagyok, találok mást ha kell.

Nagyon sokat látok olyat, mint a 37es válaszoló nő. Amikor valami a javát szolgálja, akkor jön az “egy pasi igen is fizessen, ez a dolgok rendje” duma, amikor viszont olyan téma kerül elő, amiben a férfiak élveznek előnyt, pl karrier, akkor meg előveszik a “női egyenjogúság” kártyát. El kéne dönteni, hogy akarunk -e egyenjogúságot. Ha igen, ne legyen szelektív, akkor is ragadzkodjatok hozzá, ha az titeket rosszabb helyzetbe hoz.

Ez a nők többsègének a nagy baja. A világ elárasztja őket minden jóval csak azért mert nők. Le kéne szallni a magas lóról.

2023. aug. 5. 18:19
 43/66 anonim ***** válasza:
77%

Igen.

Ilyenkor nem veszik elő a fene nagy egyenjogúság kártyájukat. :)

2023. aug. 5. 18:28
 44/66 anonim ***** válasza:
40%

41 - Igen, mert egy ilyenről, mint én, te maximum álmodozhatsz. :)

42 - Gondolom 37-es alatt engem, 38-as válaszolót értettél. Áruld már el nekem, hogy mit értesz az alatt, hogy pl.karrier esetén előveszem az egyenjogúság kártyát? Vagy te mit értesz pontosan egyenjogúság alatt? Elmondom neked, hogy régimódi vagyok, azaz nem emancip@nci. Szerintem igenis vannak férfi és női szerepek. Ezt egy másik kérdésnél, ilyen témában már kifejtettem. Pl. simán meg tudok én is csinálni férfimunkákat, pl.tudok festeni, fel tudok fúrni egy polcot, vagy össze tudom aprítani a fát a begyújtáshoz, ha kell. De ha van egy férfi a közelemben, akkor csinálja már ő. Én pl. annak híve vagyok, hogy a házimunkát jobb szeretem én csinálni. Bevásárolni, főzni, takarítani, ügyeket intézni. Ettől függetlenül, ha a férjem nincs otthon, akkor nem fogok belehalni, ha meg kell húzni egy csavart a szekrényben, ahogy ő sem hal bele, ha felhívom, hazafelé vegyen már egy liter tejet. Néha ha úgy van, beadagol mosni, vagy kitereget. Néha ha úgy van, elmegyek lemosom a kocsit, stb. Egyenjogúság alatt én annyit vallok, hogy a két fél tisztelje egymást. Tehát engem ne nézzen le, ne csicskáztasson stb., ahogy én sem teszem ezt vele soha. Szerintem ez az egyenjogúság...ami kíváncsi lennék, hogy hogy jön a témához ide. Jelenleg arról beszélgettünk, hogy az első randi, vagy randik alkalmával mit illik, vagy illene tenni a FÉRFIAKNAK. A kedves 42-es is idekever minden mást, ami nem ide kapcsolódik. Ennyi erővel, aki hisz az ufókban, arra a pasira totál más szabály vonatkozik...akkor én meg mondhatnám ezt. Hogy jön ide? Hagyjuk már. Ugyanez a kérdés fennáll a 43-as kommentelőnek is.

2023. aug. 6. 02:03
 45/66 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az egyenjogúság fogalmaba nem fér bele az, ha én tartom el a páromat és fizetem az összes kiadását (műköröm, fodrász különösen). Ha egyenjogú kapcsolatot szeretne, nyugodtan menjen el ő is dolgozni. De én fiatalkorom óta az önképzèsembe fektettem az energiát és nem qrválkodtam, amit sok lán y csinál. Most, hogy ez beért és jólfizető állásom van, én diktálom a feltételeket. Mégegyszer: első randin én fizetek, pont. Ugyanakkor ha látom az intő jeleket, hogy a másik a fél boltot meg akarja vetetni velem, vagy pont akkor megy ki véletlen a mosdóba amikor hozzák a számlát (mert arról hogy ki fizet mèg nem esett szó), akkor a randi vègén megmondom hogy számomra ő többé nem opció, azt is elmondom miért. Egyébként meg a válaszaid alapján nem úgy viselkedsz, mint egy nagybetűs NŐ, úgyhogy ne várd hogy a nagybetûs FÉRFI érted epekedjen.
2023. aug. 6. 10:15
 46/66 anonim ***** válasza:
21%

45 - Ezzel teljesen egyetértek. Egy nőt nem szabad kitartani, viszont én az eredeti kommentemben, melyre rákötöttél arról beszéltem, hogy az első randin/randikon mit illik, nem arról, hogy a kapcsolatban mi lesz.

A másik dolog, hogy én nem epekedek senki után. Ha végigolvastad volna egyáltalán a valaszaimat, akkor látnád, hogy férjnél vagyok. Azaz én már megtaláltam a nagybetűs férfit.

2023. aug. 6. 11:38
 47/66 anonim ***** válasza:
76%
Szegény... :)
2023. aug. 6. 11:47
 48/66 anonim ***** válasza:
71%
Mármint a férfi. :D
2023. aug. 6. 11:47
 49/66 anonim ***** válasza:
72%
Szegény az, aki ilyenről csak álmodhat. :)
2023. aug. 6. 13:02
 50/66 anonim ***** válasza:
95%
Nem! Én is megkeresem a magam pénzét mégis minden pasim csak el akart halmozni. Volt olyan is aki Gucci órával sírva állt az ajtómba csak járjak vele de én kinevettem. A férfi aki egy nöt meg akar szerezni mindent megtesz.
2023. aug. 15. 19:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!