Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/250 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy 110 kiló, de egy 13 éves kislány (mert amúgy az), ne uraljon már le titeket. Basszus hogy lehet egy gyereknek ennyire behódolni? Nem is értem. Iskolában mit csinál? Tanár kihívja felelni, akkor hozzávágja a termoszt, vagy mi? Ha pedig ennyire kattos, akkor pszichiátria, mert 1-2 éven belül sorozatgyilkos lesz.
2023. szept. 4. 17:36
 182/250 A kérdező kommentje:
181: Mi sem tudjuk, csak úgy kialakult ez a behódolás és nem lehet megtörni, mert ha ki akarunk törni az alávalóságból akkor agresszióval letöri a lázadásunk ellene. Iskolában nem ilyen, ott elvileg meghúzza magát és addig "hibernál" amíg haza nem ér.
2023. szept. 4. 17:59
 183/250 A kérdező kommentje:

171 és 179 Nyilván nem adom ki a gaming csatornám, mert az az én kis "safe" spotom, ahol jelenleg nem tudják a gamer tagem mögött, hogy ki is vagyok valójában. Nem kell, hogy az a pár ember is megutáljon akik chatelnek nagyritkán. Gondolkodtam rajta, hogy felfedjem magam az új csatornán, de inkább nem, nem éri meg a sok idiótát bevonzani. Organikusan találjanak meg inkább olyan emberek, akit tényleg érdekel az a rétegtartalom.

180: Az ország legrosszabb egyetemét végeztem el, ami vicckategória a négyzeten. Meg emellett online oktatás is volt. Nem volt nagy dolog a második monitoromon megnyitni az anyagot ZH közben és ctrl+f-el kiírni a dolgozatokat. Élőben meg annyira le volt sz*rva mindenki feje, hogy simán tudtam a telefont az ölemben tartani, minden tanár elvolt a táblánál a telefonjába vagy laptopjába bújva. Az egyetemen vizsgák nincsenek amire én jártam, félévközi jegyes volt 99%-a. A szakdolgozatom leloptam GitHubról 1-1-ig. Kocsmai beszélgetéshez volt hasonló a záróvizsgám is. Az első tételemnél fel kellett sorolnom pár perifériát. Monitóóór, Egéééér, billenytűű. Második tételemről fogalmam nem volt de szerencsére a vizsgabiztosnak sem, így csak halandzsáztam jól hangzó szavakat. Na tessék, ehhez ész kell ám...

Tudásom nulla, pont ugyanannyi mint amikor elkezdtem az egyetemet. Minden állásinterjún elbuktam mert semmire nem tudok válaszolni.

2023. szept. 4. 18:07
 184/250 anonim ***** válasza:
100%
182, hogy mi? Értsem úgy, hogy 2 felnőtt ember becsicskul egy 13 éves kislány testébe zárt beteg elmének? És ti ehhez asszisztáltok, ahelyett, hogy beutalnátok a legközelebbi pszichiátriára? Eddig azt hittem, hogy munkáról alkotott f.szságod, bocsánat, “megvilágosodásod” a jéghegy csúcsa, de ezek szerint nálatok még ennél is halmozottabb a hülyeség. De ha nektek ez jó, akkor oké, hajrá!
2023. szept. 4. 21:17
 185/250 anonim ***** válasza:
55%
Írhatok FB-n?
2023. szept. 4. 21:31
 186/250 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész amúgy lenyűgöző. Be kéne kamerázni a lakásotokat, olyan trash realityt lehetne belőletek forgatni, nézettséggel az egekben...! Ha egyszer levetkőzöd az utolsó szégyenérzeted is, szellőztesd meg a családi dinamikát pár kereskedelmi tv-nek. Vagy egyszerűen streamelhetnéd a játékok helyett azt, ahogy a 13 éves kövér disznó húgod kiosztja nektek az esti taslikat. Nem csak a nyarat kell ám kitölteni, gondolkodj előre...
2023. szept. 5. 15:39
 187/250 anonim ***** válasza:
100%

"Téged is beetettek, hogy a munka jó, de ha kinyitnád a szemed"

Az a baj, hogy azt a retkes szamitogepet, amit nyomkodsz, valakik megterveztek es legyartottak, es nem nyaralas kozben, hanem munka gyanant. Vagyis akkor "jo"-e a munka? En sem kulonosebben szeretem, de "evvan".

39F incel

2023. szept. 8. 10:28
 188/250 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nagy kérdés, hogy Martin lennék-e kevésbé, vagy az, akinek az a személyisége, hogy ő incel.
2023. szept. 8. 16:30
 189/250 A kérdező kommentje:

184: "Értsem úgy, hogy 2 felnőtt ember becsicskul egy 13 éves kislány testébe zárt beteg elmének?" Be. Annyira be, hogy ma csak úgy hadakozott meg vadalkozott, nekiment a semmiért anyámnak, fellökte őt, majd kiöntötte a levest meg szétborította a kaját a lakásban. Mert csak... Nem jó nekünk, de NEM TUDUNK MIT TENNI ELLENE. Ő az úr itthon és nem tudjuk visszavenni a hatalmat majdnem 10 éve! A pszichiátria nem megoldás, főleg hogy szüleim szcientológiát tanultak egész életükben és ott azt súlykolták beléjük, hogy ott megölik az embereket és nem segítenek nekik. Lobotómiás tablettát kapnak azt agyhalott zombik lesznek belőlük.

185: Nem.

188: Szívesen cserélnék bárkivel...

2023. szept. 10. 15:10
 190/250 anonim ***** válasza:
100%

Tudnátok, ha akarnátok.

Az iskolában teljesen normális állításotok szerint, mert ott vannak szabályok, tudnak neki parancsolni.

2023. szept. 10. 19:59
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!