Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
Amíg anyád nem mer fellépni a húgod ellen, addig mit csináljon apád tehetetlen.
Linket a gamer csatornádhoz kapunk? Szívesen belenéznék.
Most is, anyám már fenyegetőzik, hogy kinyomja húgom szemét, mert nem tud aludni tőle órák óta, mert torokszakadtából üvöltözik a gép előtt, de csak annyit üvölt vissza neki húgom, hogy kussolj el inkább te, te paraszt g*ciláda. Nemsokára akkora verést fog kapni anyám húgomtól, hogy az egész város megérzi.
Már a felső szomszéd is kopog a plafonon, de nem érdekli húgomat. Öntörvényű ember aki többször is elmondta, hogy neki senki nem parancsolhat és neki mindenki felett hatalma van és elvárja, hogy mindenki becsicskuljon neki. Ilyen, mindjárt 14 éves ellen mit tudsz tenni? Már semmit.
Nevelni kellett volna a kezdetektől.
Mindkettőtökre rátok fért volna.
Anyutok meg a saját levében fő, a szomszédok meg megszívták.
Erdekes hogy mar kamaszkent "megvilagosodtál", de attol meg egy műszaki egyetemet el tudtal végezni.
Es ne gyere azzal hogy de csaltál. Ahhoz is ész kell.
Csak tudom, én is ugy vegeztem el a sulit.
Attol függetlenül a műszaki tudasommal sem kell szégyenkeznem, a munkahelyen meg vannak elegedve velem, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!