Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/250 anonim ***** válasza:
80%

Amíg anyád nem mer fellépni a húgod ellen, addig mit csináljon apád tehetetlen.

Linket a gamer csatornádhoz kapunk? Szívesen belenéznék.

2023. szept. 2. 16:59
 172/250 A kérdező kommentje:
171: Még is hogy lépjen fel húgom ellen? Nagyon régóta húgom uralkodik felette, semmi hatalma nincs, egy kicsit sem sem tiszteli őt húgom. Most sem tudja leállítani. Úgy visít-sikít játék közben hogy az egész lakás zeng tőle. Anyám hiába szól neki, hogy csavarja le a fülét mert hangosan vihog, csak annyit válaszol húgom anyámnak, hogy "kussolj rossz k*rva". Ilyen gyerek ellen mot kezdhet a szülő? Tudja, hogy esélye nincs anyámnak ellene, fizikailag is erősebb és tudjuk hogy ha kell, akkor ver. Pár napja is jól elagyabugyálta.
2023. szept. 2. 23:22
 173/250 A kérdező kommentje:

Most is, anyám már fenyegetőzik, hogy kinyomja húgom szemét, mert nem tud aludni tőle órák óta, mert torokszakadtából üvöltözik a gép előtt, de csak annyit üvölt vissza neki húgom, hogy kussolj el inkább te, te paraszt g*ciláda. Nemsokára akkora verést fog kapni anyám húgomtól, hogy az egész város megérzi.

Már a felső szomszéd is kopog a plafonon, de nem érdekli húgomat. Öntörvényű ember aki többször is elmondta, hogy neki senki nem parancsolhat és neki mindenki felett hatalma van és elvárja, hogy mindenki becsicskuljon neki. Ilyen, mindjárt 14 éves ellen mit tudsz tenni? Már semmit.

2023. szept. 3. 00:52
 174/250 anonim ***** válasza:
100%

Nevelni kellett volna a kezdetektől.

Mindkettőtökre rátok fért volna.

Anyutok meg a saját levében fő, a szomszédok meg megszívták.

2023. szept. 3. 10:07
 175/250 anonim ***** válasza:
92%
szegény anyukátok, belegondolni is szörnyű, mit élhet át két ilyen istenverése miatt.
2023. szept. 3. 11:14
 176/250 anonim ***** válasza:
100%
#175 Én nem sajnálom. A saját nem törődömsége miatt a gyerekek életképtelenek lettek.
2023. szept. 3. 12:31
 177/250 anonim ***** válasza:
100%
Ez maga a téboly!
2023. szept. 3. 14:08
 178/250 A kérdező kommentje:
Én még kaptam nevelést 174. Nagyon "jó", jól viselkedő, törvénykövető és jól tanuló gyerek voltam egészen 15 éves koromig. Aztán kezdtem megvilágosodni.
2023. szept. 3. 14:14
 179/250 anonim ***** válasza:
100%
És akkor a streamelős csatornádat nem mutatod meg?
2023. szept. 4. 07:41
 180/250 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes hogy mar kamaszkent "megvilagosodtál", de attol meg egy műszaki egyetemet el tudtal végezni.

Es ne gyere azzal hogy de csaltál. Ahhoz is ész kell.

Csak tudom, én is ugy vegeztem el a sulit.

Attol függetlenül a műszaki tudasommal sem kell szégyenkeznem, a munkahelyen meg vannak elegedve velem, sőt!

2023. szept. 4. 11:14
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!