Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
147.
persze, hogy van.
ahogy jogod van ahhoz is, hogy idióta légy.
téged a saját ostobaságod foszt meg egy normálisabb élettől, és ha ezt felismerni se vagy hajlandó, tényleg nem érdemelsz a jelenleginél jobbat.
ps: remek nyarad volt, igaz?
150: Semmit, meghalok akkor. Én biztos hogy nem "szedem össze magam" (ugye ami valójában a behódolás az anyatermészet és társadalom működésének és rabszolgasorsba taszítom magam).
151: Nem vagyok idióta. És nem ostosbaság amit gondolok. Mitől lenne normálisabb életem? Pont tegnap beszéltem egy csárdában szakács ismerősömmel aki látástól vakulásig dolgozik, heti 6 nap, minden nap reggel 7-től este 11-ig már kb 10 éve. Neki sem volt remek nyara. Tegnapelőtt beszéltem egy félig mentős, félig intenzív osztályon ápoló ismerősömmel. Neki sem volt remek nyara. Mindketten a munkahelyükön rohadtak mert munka miatt nem volt idejük élni.
Tehát ha elkezdek rabszolgáskodni akkro jobb életem lesz? Kötve hiszem.
Neked valoban nem.
Mi, normalisabbak be tudjuk osztani az idot es penzt. Mert van mindketto.
De időd biztos nincs munka mellett bármit is csinálni, fizikai képtelenség.
Melo utan van napi 15 ora meg a hetvegem amit en osztok be.
Sot volt munkahelyem ahol heti 2x 24 oraztam, tehat heti 5 nap azt csinaltam amit akartam.
Egyeb kifogas?
Attol hogy te nem latsz tovabb az orrodnal ne hidd hogy csak a te velemenyed helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!