Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/250 anonim ***** válasza:
80%

147.

persze, hogy van.

ahogy jogod van ahhoz is, hogy idióta légy.

téged a saját ostobaságod foszt meg egy normálisabb élettől, és ha ezt felismerni se vagy hajlandó, tényleg nem érdemelsz a jelenleginél jobbat.

ps: remek nyarad volt, igaz?

2023. szept. 1. 08:08
 152/250 A kérdező kommentje:

150: Semmit, meghalok akkor. Én biztos hogy nem "szedem össze magam" (ugye ami valójában a behódolás az anyatermészet és társadalom működésének és rabszolgasorsba taszítom magam).

151: Nem vagyok idióta. És nem ostosbaság amit gondolok. Mitől lenne normálisabb életem? Pont tegnap beszéltem egy csárdában szakács ismerősömmel aki látástól vakulásig dolgozik, heti 6 nap, minden nap reggel 7-től este 11-ig már kb 10 éve. Neki sem volt remek nyara. Tegnapelőtt beszéltem egy félig mentős, félig intenzív osztályon ápoló ismerősömmel. Neki sem volt remek nyara. Mindketten a munkahelyükön rohadtak mert munka miatt nem volt idejük élni.

Tehát ha elkezdek rabszolgáskodni akkro jobb életem lesz? Kötve hiszem.

2023. szept. 1. 13:13
 153/250 anonim ***** válasza:
74%

Neked valoban nem.

Mi, normalisabbak be tudjuk osztani az idot es penzt. Mert van mindketto.

2023. szept. 1. 13:20
 154/250 A kérdező kommentje:
Abnormálist akartál írni. Rabszolgának állni nem épp a normális. És ennyire vehemensen védeni a munkát, mint valami vallási kultuszt... Téged is beetettek, hogy a munka jó, de ha kinyitnád a szemed... Pénzed oké, TALÁN elhiszem hogy fizetnek annyit, hogy ne csak túlélj hanem félre is tudj rakni. Bár ez max 1%-a a magyar rabszolgahelyeknek. De időd biztos nincs munka mellett bármit is csinálni, fizikai képtelenség.
2023. szept. 1. 13:25
 155/250 anonim ***** válasza:
81%

De időd biztos nincs munka mellett bármit is csinálni, fizikai képtelenség.

Melo utan van napi 15 ora meg a hetvegem amit en osztok be.

Sot volt munkahelyem ahol heti 2x 24 oraztam, tehat heti 5 nap azt csinaltam amit akartam.

Egyeb kifogas?

Attol hogy te nem latsz tovabb az orrodnal ne hidd hogy csak a te velemenyed helyes.

2023. szept. 1. 13:56
 156/250 A kérdező kommentje:
Napi 15 óra: Nem alszol, nem közlekedsz, nem főzöl, nem eszel, nem fürödsz, nem chillelsz, nem vásárolsz boltban, nem intézel soha ügyeket, nem mész soha orvoshoz, nem mész fodrászhoz soha, nem segítesz családodnak, stb. Inkább maradjunk hasznos idővel napi MAX 2 óránál. De inkább kevesebb. Heti 2x24 órás munkahely fikció, nem létezik.
2023. szept. 1. 17:54
 157/250 anonim ***** válasza:
84%
Abban az egyben biztos vagyok, hogy a kérdező se fürdik
2023. szept. 1. 17:56
 158/250 A kérdező kommentje:
Fürdök, bár tény, hogy 3-4 naponta tudom csak rávenni magam.
2023. szept. 1. 17:58
 159/250 anonim ***** válasza:
83%
Na hát így gondoltam
2023. szept. 1. 18:02
 160/250 anonim ***** válasza:
100%
Na a húsbóltal fűszerezve komoly aromaterápia lehet a szobád.
2023. szept. 1. 19:05
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!