Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/250 A kérdező kommentje:
Nem is a pszichológus adta a gyógyszert, Ő csak továbbított a pszichiátriára és így volt esélyem a főorvosnővel konzultálni. De ezt leírtam már.
2023. aug. 29. 18:19
 132/250 anonim ***** válasza:
79%

És még mindig nem mondtad, hogy miért rossz szakember.

Mert a lustasag igenis letezik.

2023. aug. 29. 18:50
 133/250 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondja minden alkalommal kihangsúlyozottan, hogy nem létezik? Valami igazság csak van benne, hogy nem létezik.
2023. aug. 29. 19:04
 134/250 anonim ***** válasza:
87%
egész nap dögleni és 140 kilósra hízni mi, ha nem lustaság?
2023. aug. 29. 20:30
 135/250 A kérdező kommentje:
Pszicholóus szerint ez depresszió
2023. aug. 29. 22:10
 136/250 anonim ***** válasza:
68%

jajajajajajjjj.

Nézd, én 40 éves vagyok, és fél tucatnyi hozzád hasonló figurával találkoztam, akik az átlagnál egy kicsit intelligensebbek voltak, ezért képesek voltak megmagyarázni a tutit. Ugyanaz a recept, lúzerek maradtak. Te sem vagy meg nem értett zseni, szimplán csak egy vesztes, aki innen onnan igazolást szerez magának, hogy valójában nem is vesztes, és a világ, meg a társadalom, meg a rendszer a rossz. Nem barátom, te vagy a vesztes, és ez így is marad, amíg nem teszel ellene. Nem depresszió, nem munka, nem anyuka nárcizmusa, nem pszichómókus, nem 140 kiló... csakis te felelsz a saját sorsodért, ami olyan lesz, amilyennek Te alakítod. 0-24.be átbaszhatod magad, ha jól esik, de a lényegen nem változtatsz: ha belerakod a munkát, lesz eredmény, ha nem, akkor b.szhatod. Minden más bullshit. Emésztgesd kicsit...

2023. aug. 30. 19:30
 137/250 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vesztes és igen is a világ a szar.
2023. aug. 30. 20:27
 138/250 anonim ***** válasza:
93%
Az nem élet ha dolgozik az ember.egyfolytában mint egy robot és ha nem dolgozik akkor lekapcsolják a villanyt szánalmas.Ha normális világban élnénk akkor mindenhol egyenlőség lenne.Az ember szabadnak született nem rabszolgának.Meg amúgy az oktatási rendszer is pont erre megy ki hogy további dolgozó gépeket neveljenek ki akik majd tovább fenntartják eszt a rendszert stb. Ez a világ a maga berendezkedett rendszerével meg a társadalmával együtt vesztes.Meg a Legeslegnagyobb hibája a társadalomnak az hogy sajnos a pénz körül forog minden.stb stb
2023. aug. 30. 21:07
 139/250 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Szabadítsunk fel mindenkit, senki ne dolgozzon semmit, mert rabszolgaság, és békés szabadságban testületileg halljunk ki?

Vagy csak a kiválasztottak (például Martin és vehemens támogatói) ne csináljanak semmit, mert csúnya és rossz a világ, amelyik önként és dalolva nem teremt meg nekik mindent, és szórakoztatja el őket, mert unatkoznak...?

2023. aug. 30. 22:56
 140/250 anonim ***** válasza:
100%
Mi Csak nem fáj az igazság? Nem támogatok én senkit se én csak elmondtam a keserű valóságot erről a beteg világról ahogy működik! Mégis ki az a Őrült aki az ételt meg a vízet pénzért árulja ahelyett hogy ingyen adná Miért kell minden egyes szarért fizetnünk?? még szerencsére a levegővételért még nem kell fizetnünk, olyan elcseszett világ ez hogy fizetni kell azért hogy élhess NEVETSÉGES!És egyben szomorú is.
2023. aug. 30. 23:11
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!