Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
És még mindig nem mondtad, hogy miért rossz szakember.
Mert a lustasag igenis letezik.
jajajajajajjjj.
Nézd, én 40 éves vagyok, és fél tucatnyi hozzád hasonló figurával találkoztam, akik az átlagnál egy kicsit intelligensebbek voltak, ezért képesek voltak megmagyarázni a tutit. Ugyanaz a recept, lúzerek maradtak. Te sem vagy meg nem értett zseni, szimplán csak egy vesztes, aki innen onnan igazolást szerez magának, hogy valójában nem is vesztes, és a világ, meg a társadalom, meg a rendszer a rossz. Nem barátom, te vagy a vesztes, és ez így is marad, amíg nem teszel ellene. Nem depresszió, nem munka, nem anyuka nárcizmusa, nem pszichómókus, nem 140 kiló... csakis te felelsz a saját sorsodért, ami olyan lesz, amilyennek Te alakítod. 0-24.be átbaszhatod magad, ha jól esik, de a lényegen nem változtatsz: ha belerakod a munkát, lesz eredmény, ha nem, akkor b.szhatod. Minden más bullshit. Emésztgesd kicsit...
Aha. Szabadítsunk fel mindenkit, senki ne dolgozzon semmit, mert rabszolgaság, és békés szabadságban testületileg halljunk ki?
Vagy csak a kiválasztottak (például Martin és vehemens támogatói) ne csináljanak semmit, mert csúnya és rossz a világ, amelyik önként és dalolva nem teremt meg nekik mindent, és szórakoztatja el őket, mert unatkoznak...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!