Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.2023. júl. 22. 15:30
141/250 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, hogy milyen módon 139, csak nekem ne kelljen dolgozni. Ha kiválasztottként kapok rá lehetőséget nagyon jó! Ha mindenki abbahagyja és kihal az emberiség akkor is nagyon jó! Dolgozni SZAR és sosem fogok!
2023. aug. 31. 00:33
142/250 anonim válasza:
Miért kell minden egyes szarért fizetnünk
Kepzeld, nem kötelező fizetned.
Te is felkelhetsz reggel 5-kor kimenni kapálni meg tehenet fejni ahogy a régi idoben csináltak. Előállítod a saját kajád es nem kell fitetned.
Tarts lovat, epits szekeret, es nem kell maris biztositast meg benzint fizetned.
Es te mit vagy hajlandó ingyen adni az emberiségnek? Ja hogy semmit, csak a más munkaja gyümölcse kellene.
143/250 A kérdező kommentje:
Jah mert az szerinted nem munka 142? Sőt az még rosszabb, mint a 8 órás biorobtság. Én nem fogom SOHA elfogadni, hogy BÁRMIT is tennem kell a létfenntartásomért! NEM, NEM,SOHA! Oldja meg az emberiség akkor, hogy munka nélkül teremjen elő a semmiből a kaja, engem nem érdekel hogy olda meg, csak engem ne rángassanak bele ebbe a mókuskerékbe.
2023. aug. 31. 00:47
144/250 anonim válasza:
nem dolgozol, oké, akkor fogadd el azt is, hogy neked nem járnak fun dolgok, ez van.
145/250 A kérdező kommentje:
Nem fogadom el
2023. aug. 31. 11:33
146/250 anonim válasza:
jogod van hozzá... attól még nem járnak, jogosan :D
147/250 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom jogosnak... Remélem erre is van jogom, nem jogosnak gondolni.
2023. szept. 1. 00:11
148/250 anonim válasza:
Gondolhatsz amit akarsz, attol még nem jár neked ingyen semmi.
149/250 A kérdező kommentje:
Nem fogadom el. Járjon!
2023. szept. 1. 00:34
150/250 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Remélem anyád egyszer besokall, és kivág az utcára. Akkor mit fogsz csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!