Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/250 A kérdező kommentje:

TB-s szaki szerint amit csinálok az valamilyen szinten létfontosságú, mert rendsuert visz az életembe hisz 2015 óta majdnem minden nap pontban 19:00 és 20:00 között lövöm fel a 0 nézőmnek. Ad valami célt. És igen, szeretné, hogy ezt ne adjam fel.

Szerinte amúgy nem vagyok lusta, mert a lustaság NEM LÉTEZIK, ez a szó kitalált és fizikailag nem létezik egyetlen lusta ember sem, tehát én sem vagyok lusta. Verjem ki ezt a fejemből és soha ne fogadjam el ezt a szót senkitől, mert ez butaság. Az összes ember a világon ebben téved és igen, mi vagyunk ebben a right!

Meg szerinte most nem is nagyon vagyok alkalmas munkára, mert crippling depresszióm van, amit a gyógyszereknek előbb rendbe kell hozni és harcolnom kell a szüleim ellen, ellen kell nekik szegülni, ellenségként kell kezelnem, hiába tartanak el. anelmondatokkal utasítsam el a szülő segítséget, mert pont azért vagyok depressziós mert folyton nyaggatnak munkával és megpróbáljuk megértetni velük, hogy ŐK tettek ilyenné, tehát most háborúban állunk szüleim ellen.

Ja és most jut eszembe, hogy ezeket a kérdéseket amúgy Ő is szeretné, hogy feltegyem magamról mert ez elvileg segít szerinte. Sírjak folyamatosan az interneten, redditen (nárcisztikus szülök nevelte subredditeken) és más blog oldalakon hogy hátha kapok megértést és segítséget és itt majd biztosan nem ítélnek engem el és megértik, hogy a depresszió miatt nem tudok dolgozni és majd babusgatnak itt, meg nem küldenek el egy ingyenélő senkiházinak, mint azt a szüleim teszik, mert a világ olyan csodaszép amúgy. Hát mondjuk az utolsóban kicsit tévedett de megesik, sajnos elküldtetek mindennek... Tehát az interneten önsajnáltatás szerinte a legjobb módszer amit tehetek most.

2023. aug. 28. 23:56
 122/250 anonim ***** válasza:
72%

Senki sem szeret dolgozni.

Az hogy lesz pénzed, az nem jó?

Elköltözhetnél a mérgező környezetből.

2023. aug. 29. 06:58
 123/250 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a TB-s szaki is ugyanúgy szerezte a diplomáját, ahogy te. Ez így sok dolgot megmagyaráz.
2023. aug. 29. 07:47
 124/250 A kérdező kommentje:

122: Jó ha van pénz de annyit nem ér meg hogy dolgozzak. Mert oké, dolgozok pár hónapot, elköltözök. Aztán? Nem dönthetek csak úgy hogy felmondok és nem dolgozok mert kilakoltatnak és meghalok. Tehát ergo rabszolga leszek mert muszáj lesz dolgoznom. Na ezt nem.

123: Nagyon tisztelt és becsült pszichológus ez a TB-s szaki itt. Miért gondolod, hogy rossz szakember?

2023. aug. 29. 13:17
 125/250 anonim ***** válasza:
100%
Mert a jo szakember nem ilyen hulyesegeket mond a betegeinek, es mar reg helyrepofozott volna.
2023. aug. 29. 15:39
 126/250 A kérdező kommentje:

De ebben szerinted mi a hülyeség? Légyszíves ha kitudod bővebben fejteni. Szerintem okosságokat mond. Szerintem sem létezik lustaság. Szerintem sem vagyok most rabszolgaság... bocsánat "munkára" alkalmas. És ja, a szüleim ellen harcolni kell mert toxikus nárcisztikusak. Nem érdekel, hogy eltartanak. És a redditen meg GYK-n való önsajnlátatást valamilyen szinten értem, hogy miért fontos, hogy megtaláljam a hasonlóan szenvedő embereket. Bár eddig sajnos csak ellenségeskedőket találtam, nem találom jelenleg azokat az elfogadó és megértő embereket akiket mondott hogy fogok.

Meg amúgy sem könnyű senkinek sem engem "helyrepofozni" főleg nem "már rég".

2023. aug. 29. 15:47
 127/250 anonim ***** válasza:
79%

Linket kapok a Reddithez?

Figyelj, ha a szüleid nárcisztikusak, akkor bizonyára nem jó neked velük. Tényleg nem ér annyit az egész, hogy dolgozz? Nem fáj még eléggé úgy tűnik. Gyógyszert elkezdted szedni?

2023. aug. 29. 17:45
 128/250 anonim ***** válasza:
84%

Nem fáj még eléggé úgy tűnik.

Pontosan. Csak kenyelmes neki eloskodni.

Videken nottem fel, regimodi mentalitasban, annyi verest kaptam hogy sok boxolo a karrierje alatt sem, megis kepes voltam dolgozni, sajat labra allni, es elkoltozni.

A kerdezo egyszeruen lusta, a pszihologusa meg chipszes zacskobol szerezte a diplomajat.

2023. aug. 29. 17:54
 129/250 A kérdező kommentje:

127: [link] Ezen kéne nekem elvileg kiírni a dolgaim szerinte. Fáj nagyon, de a munka is fáj nagyon. Mindkettő ugyanolyan rissz. Gyógyszert végül megtagadtam beszedni...

128: LUSTASÁG NEM LÉTEZIK, felejtsük már el! Értsd már meg, ha a szaki ezt mondja akkor az így van. Nem véletlen jártatja a száját és minden alkalommal elmondja ezt nekem, hogy verje ki ezt a szót az emberiség a fejéből. És még mindig nem mondtad, hogy miért rossz szakember. Invalidálod a diplomáját, mire fel? Nem magyaráztad meg, hogy miért rossz amit mond.

2023. aug. 29. 18:06
 130/250 anonim ***** válasza:
55%
Pszichológus nem gyógyszerez, csak a pszichiáter. Lehet pedig jót tenne a gyógyszer, én is szedtem egy ideig depresszió miatt és helyrehozott. Mondjuk én akartam is jobban lenni.
2023. aug. 29. 18:10
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!