Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
Csupan egy kérdésem maradt: ha te ennyire meg vagy elegedve magaddal, es szerinted ez a jo, sőt meg a dilidoki szerint jo ugy ahogy van, akkor minek is jársz hozzá?
Hisz meg a végén rávesz hogy megmozditsd a kisujjad, vagy akár munkába állj.
Talan mégis meg szeretnél valtozni?
Á, a foki szerint is mindenki hülye csak Martin a helikopter.
Egyébként meg én úgy vettem ki, hogy inkább a világnak kellene Martin igényeihez igazodnia, anélkül, hogy neki bármit kelljen tennie érte.,
167: Nem vagyok teljesen megelégedve nyilván. Azzal igen, hogy nem dolgozom, ezt a kiskaput megtaláltam, de azzal nem, hogy nem találom meg a kiskaput a felnőtt életben. Eddigi 23 évem alatt mindig megtaláltam a kiskaput, ugyanígy megtaláltam hogyan lehet diplomám tanulás nélkül, hogy lehetek nagy Twitch csatornákon moderátor, megtaláltam sok mindent de most egyszerűen nem találom azt az utat, hogy hogy a fenébe lehet munka nélkül megélni nekem és hogyan tudok fun dolgokat csinálni pénz, becsület és barátok nélkül.
És hát az sem utolsó, hogy én meghallgatok bárkit és elgondolkodok egy beszélgetés után a dolgokon, de eddig a pszichológusnak nem sikerült rávenni, hogy a munkaellenességemen változtassak. Neki ez a célja de szerinte ez akár éveket is eltarthat, annyira dogmatikusan hiszek a munaknélküliség supremacyban.
168: A pszichológus szerint én vagyok a legokosabb a családban és a környezetemben. A felső szomszéd és a húsosok elleni háborúra, amit most csinálok is Ő buzdított rá. Igaz már nekik forr az agyvizük miattam mert megkeserítem az életük.
169. Diliház van itthon anyám és húgom miatt, de az hogy nem segített ezt megoldani elég gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!