Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
 191/250 A kérdező kommentje:
Mitt tudnánk? Szétverni? Mert szép szóra nem hallgat. Agresszív szóra sem hallgat. Tettlegességre sem.
2023. szept. 10. 22:49
 192/250 anonim ***** válasza:
100%
Elvinni pszichológushoz/pszichiáterhez, ha kell bentlakásos iskolába stb.
2023. szept. 11. 20:04
 193/250 A kérdező kommentje:
Nem fogja anyám elvinni semmilyen mentális egészségi emberhez. Szerinte veszélyes, mert ott megölik. Tehát ez nem opció, mert Ő ezt így gondolja, még ha nem is igaz amit gondol.
2023. szept. 11. 20:27
 194/250 anonim ***** válasza:
100%
Akkor anyádnak biztos jó így ez a helyzet. Hadd verje csak a 13 éves, dagadt lánya. Anyádnak is orvosra lenne szüksége... A helyedben bemennék a gyámügyre, családsegítőbe vagy valahová.
2023. szept. 11. 20:45
 195/250 anonim ***** válasza:
100%
a húgod amúgy felfogja valamilyen szinten, hogy pszichiátriai eset? egyszerűbben fogalmazva, felfogja, hogy egy agresszív, őrjöngő, mentális beteg és hogy ez nagyon nem oké? Vagy neki ez oké így? Mert 14 évesen azért az ember már átlátja, hogy ha anyámat verem, akkor vmi kva nagy baj van velem...
2023. szept. 11. 21:17
 196/250 A kérdező kommentje:

Nem jó neki 194, de jobb mintha megölnék a lányát és Őt. Mert szerinte a külső segítség az, hogy a gonosz társadalom megöli a hülyéket. Mert neki 20 évig ezt tanította a szcientológia és ott minden igaz. Családsegítők már lemondtak rólunk, előző városunkban 2018-ban jelentettem be magunkat, itt pedig 2020-ban, de 1-2 éven belül mindegyik lemondott rólunk.

195: Nem érdekli. Tudja, hogy nem a legjobb amit csinál, de őt egy dolog érdekli, hogy senki ne mondja meg mit csináljon. Ő öntörvényű és nem fog alkalmazkodni senkihez. És ha ehhez ez kell akkor ez kell. Mert szerinte csak így érheti el a célt, hogy egyszer végre ne kelljen soha házifeladatot írnia, ne kelljen iskolába járnia, ne kelljen zuhanyoznia. Minden nap háborút kell vívni ellene. Már pl elérte, hogy fogatmosni nem is mos, max 2 hetente.

2023. szept. 11. 22:40
 197/250 anonim ***** válasza:
100%

Szóval anyád vallássétült. Itt a legnagyobb probléma.

A húgod amúgy milyen tanuló?

2023. szept. 12. 06:39
 198/250 anonim ***** válasza:
100%
*vallássérült
2023. szept. 12. 06:40
 199/250 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan a jegyeit mert változatos, 3-5 között minden megtalálható. Egyet tudok egyedül ami kivételes, fizikából 2-es. Tavaly nagyon sok egyest kapott belőle. Amit még tudok, hogy a matek és kémia nagyon nehezen megy neki és ott is hallottam, hogy küzdeni kell a hármasért. Másból elvileg nincs gáz.
2023. szept. 12. 13:42
 200/250 anonim ***** válasza:
73%

196, ok, értem, akkor másképp:

anyukád felfogja, hogy szcientológia ide vagy oda, de a jelenlegi passzivitásával sokkal többet árt a lányának, mintha pszichiátriára küldené?

--

Faterotok amúgy mikor és milyen idokkal pattant meg?

Bocs, hogy így, de minek szépítsem: ő is - hozzátok hasonlóan - ennyire kattant?

2023. szept. 12. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!