Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.2023. júl. 22. 15:30
231/250 A kérdező kommentje:
Önsorvasztással
2023. okt. 2. 13:03
232/250 Tűztévesztő Színszerész válasza:
Laura zongorázik, vagy te? A zene pl. jó időtöltés.
233/250 A kérdező kommentje:
Már egyikünk sem.
2023. okt. 2. 19:15
234/250 Tűztévesztő Színszerész válasza:
Kár. Az egyik videóban láttam, hogy van/volt pianínótok, csak nem tudtam, kié.
235/250 anonim válasza:
Apátok látogat titeket? Fizet gyerektartást?
236/250 A kérdező kommentje:
234: Az enyém volt aztán húgomé lett de mindketten megutáltunk zenélni, mert zenélni rossz dolog.
235: Nagyon ritkán látogat. Fizeti húgom után.
2023. okt. 2. 22:43
238/250 A kérdező kommentje:
Mert gyakorolni kell hozzá és az munkát igényel.
2023. okt. 3. 17:16
239/250 anonim válasza:
a seggedet azért néha ki szoktad törölni, vagy úgy hagyod, mert az is nehezedre esik?
240/250 A kérdező kommentje:
Hát most röhögsz, de azért az is elég irritáló, amikor 18-szor törli ki az ember de még mindig szaros, mert a kövérségem miatt nehezen tudom magamból kivakarni a szart...
2023. okt. 3. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!