Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
 201/250 A kérdező kommentje:

200. én nem vagyok kattant.

Anyám azt hiszi, hogy ezzel Ő a legjobbat teszi. Mivel most szerinte 2 opciója van: Vagy passzívan vár és a családja megöli magát, vagy "segítséget" kér és a segítség megöli a családot. Szerinte nincs több opció.

Apának lényegében elege lett, hogy amíg közösen laktunk egymás ellen nevelték húgom. Anya direkt apa ellen nevelte, hogy apa hülye, apa rossz, apára ne hallgass, ne tiszeld soha mert őrült. Apa meg fordítva, anyára ne hallgass soha, ne tiszteld, mert őrült és hülye. És hát így lett húgom most amilyen. Aztán abból is elege lett, hogy mindenért kirobbant egy háború anyám és apám között. Apám rosszul vette a levegőt akkor anyám üvöltött vele.

2023. szept. 12. 14:47
 202/250 anonim ***** válasza:
35%

"én nem vagyok kattant"

A zartosztalyon is ezt mondja a paciens a dokinak, vigyorogva.

39F incel

2023. szept. 12. 15:24
 203/250 A kérdező kommentje:
Már miért is lennék kattant?
2023. szept. 12. 15:46
 204/250 anonim ***** válasza:
100%
dehogy vagy az... 23 évesen, túlsúlyosan, magányosan lehúzod minden napodat a wc-n abban a hitben élve, hogy a munka rabszolgasorsba taszít, ellenben az online térben majd jól felfedeznek és meg is élsz majd belőle, miközben anyád nélkül halott lennél... igen, ez tök normális :D
2023. szept. 12. 20:01
 205/250 anonim ***** válasza:
100%
#204 Szomorú, de lassan már tényleg ott tartunk, hogy ez komoly életcélnek minősül, függetlenül attól, hogy más kérdésnél mintha nyilatkozott volna úgy a kérdező, hogy ehhez sincs tehetsége.
2023. szept. 12. 20:28
 206/250 A kérdező kommentje:
Ez teljesen normális 24. De nem húzom le a WC-n hanem grindolom az online teret hogy felfedezzenek!
2023. szept. 12. 22:44
 207/250 A kérdező kommentje:
Meg amúgy is, nincs igazam, hogy a munka rabszolgaság? Mi olyan jó abban, hogy eladod az idődet 8 órában minden nap valami idiótának és semerre nem haladsz az életedben?
2023. szept. 12. 22:58
 208/250 anonim ***** válasza:
59%
Nem, nincs igazad, és ha nem lennél kattant, te is felfognád, hogy munkával szoktunk előre, és a semmittevéssel semerre haladni az életben.
2023. szept. 13. 17:13
 209/250 A kérdező kommentje:

Nem, nincs igazad és ha TE nem lennél kattant kettőnk közül, akkor te is felfognád, hogy munkával ugyanúgy semerre sem haladunk mint a semmittevéssel az életben. Az egyik egy idióta főnökön élősködik, a másik meg az idióta szülein.

Anyám semerre nem jutott az életében, pedig egész életében dolgozott. Pedig elvileg ma már csilliárdosnak kéne lennie a munkalkoholisták szerint. Hagyjuk már. Egy munkahely pont annyit fizet, hogy bebiztosítsa, hogy holnap is bejössz. Lakhatást, kaját és utazást fizet, de élni nem fogsz tudni életet. Meg időt sem ad élni.

2023. szept. 13. 18:45
 210/250 anonim ***** válasza:
90%
Szegeny anyud hova is haladjon az eletben ha el kell tartania meg 2 haszontalan parazitat is.
2023. szept. 13. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!