Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
200. én nem vagyok kattant.
Anyám azt hiszi, hogy ezzel Ő a legjobbat teszi. Mivel most szerinte 2 opciója van: Vagy passzívan vár és a családja megöli magát, vagy "segítséget" kér és a segítség megöli a családot. Szerinte nincs több opció.
Apának lényegében elege lett, hogy amíg közösen laktunk egymás ellen nevelték húgom. Anya direkt apa ellen nevelte, hogy apa hülye, apa rossz, apára ne hallgass, ne tiszeld soha mert őrült. Apa meg fordítva, anyára ne hallgass soha, ne tiszteld, mert őrült és hülye. És hát így lett húgom most amilyen. Aztán abból is elege lett, hogy mindenért kirobbant egy háború anyám és apám között. Apám rosszul vette a levegőt akkor anyám üvöltött vele.
"én nem vagyok kattant"
A zartosztalyon is ezt mondja a paciens a dokinak, vigyorogva.
39F incel
Nem, nincs igazad és ha TE nem lennél kattant kettőnk közül, akkor te is felfognád, hogy munkával ugyanúgy semerre sem haladunk mint a semmittevéssel az életben. Az egyik egy idióta főnökön élősködik, a másik meg az idióta szülein.
Anyám semerre nem jutott az életében, pedig egész életében dolgozott. Pedig elvileg ma már csilliárdosnak kéne lennie a munkalkoholisták szerint. Hagyjuk már. Egy munkahely pont annyit fizet, hogy bebiztosítsa, hogy holnap is bejössz. Lakhatást, kaját és utazást fizet, de élni nem fogsz tudni életet. Meg időt sem ad élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!