Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
83.
Úgy látom, te tökélyre fejlesztetted az önbecsapás fogalmát.
Mert igenis gáz vagy. Attól, hogy te ezt nem látod, az a legrosszabb, mert így a változás minimális esélyét sem adod meg magadnak.
Keress egy normális pszichológust, munkát, edzőtermet, csajt, barátokat... a jelenlegi fost pedig, amit életnek nevezel, meg hagyd magad mögött.
Nem vagyok gáz. Minek változzak meg? Nem akarok megváltozni, nem leszek világ működésének fejet hajtó droid. Nem leszek szolga.
A mostani pszichológusom NORMÁLIS, miért ne lenne az? Munkát NEM FOGOK SOHA ÉS PONT. Csaj csak problémákkal jár. Barátokat sosem tudtam megtartani, mind megutál egy idő után, felesleges.
Magam mögött fogom ezt hagyni, majd kitalálok valami kiskaput. Vagy max öngyilkosság ha nem találom meg a munkakerüléssel való élet lehetőségét.
Azért mert tudják, hogy nekem van igazam, én vagyok a right! De nem akarják beismerni, hogy amíg ők elégetik az életük nagy részét a munkahelyükön, addig én nekem nincs aki megmondja, hogy mit, mikor, hogy csináljak. Ha kedvem van szabadstrandra menni délelőtt 11-kor akkor megyek és nem "főőőnőők elmeheteek strandraa?? neem beeeee bégetünk és dolgoznuk beee" Halál komolyan, aki dolgozik az általános iskolásként ragadt és ők is tudják. Bedurciztak, hogy nem maardtam meg a "köszönjüük széépen viszont kíívánjuk" ovis mentalitásnál és megkockáztatom a létezésem inkább, mitnhogy behódoljak a rendszernek és a természetnek, cska hogy szabad legyek.
Szóval ha én nem akarok felkelni szerda reggel 9-kor akkor nem kelek fel. Míg aki dolgozik 9-5-ig vagy 8-4-ig vagy 6-2-ig az nem teheti ezt meg. SZABADSÁG. És aki nem áll be a rabszoglasorsba azt kiutálják! Mert hogy akkor parazita vagyok és az nem jóú.
Biztos, hogy te írtad az eredeti kérdést? Mert amit itt leírtál, az pontosan az ellenkezője annak, ami a kérdés alatt került részletezésre. Ott azt írod, hogy nem tudod, mit csinálj, mert pénz hiányában csak otthon tudsz gubbasztani egész nyáron, itt meg már azt, hogy bármikor bárhova elmehetsz és hülye az, aki pénzt akar keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!