Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkakerülők! Ti mivel töltite...

Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?

Figyelt kérdés
Itt a nyár már 2 hónapja, de konkrétan semmit nem tudok csinálni. Azon kívül, hogy egész nap gépezem nincs kmit csinálni pénz nélkül. Én meg szomorú vagyok, hogy megy el mellettem a nyár és itt vesztegetem le a szobámban. Egyszer voltam fürödni Velencén kb 3 hete, de ennyi. Pénz nélkül sajnos sok mindent nem lehet csinálni. Aki ugyanolyan harcore munkagyűlölő, munkakerülő mint én, mondhatna pár tippet, hogy mivel lehet cselekvésteljesre csinálni a nyarat. Dolgozó emberek kérem kíméljenek.

2023. júl. 22. 15:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/250 anonim ***** válasza:
100%
Jó, neked tényleg mindenre van valami kifogásod. Te is unalmas vagy.
2023. aug. 14. 19:08
 82/250 A kérdező kommentje:
Hát de most mit vársz? Hogy majd 8 órán át ezer soros kódokat nézni nem lesz unalmas? Vagy ennyire hülye vagy?
2023. aug. 14. 19:13
 83/250 A kérdező kommentje:
"de a nyilvánvaló az, hogy gáz vagy. És te is tisztában vagy vele, hogy gáz vagy" Nem érzem magam gáznak, a világot érzem gáznak ahogy működik és amilyen atomokból összetevődik.
2023. aug. 14. 19:15
 84/250 Kroms ***** válasza:
56%
Csak hallgass Andrew Tate podcastokat és pár óta után garantáltan helyrejössz.
2023. aug. 17. 11:34
 85/250 anonim ***** válasza:
100%

83.

Úgy látom, te tökélyre fejlesztetted az önbecsapás fogalmát.

Mert igenis gáz vagy. Attól, hogy te ezt nem látod, az a legrosszabb, mert így a változás minimális esélyét sem adod meg magadnak.

Keress egy normális pszichológust, munkát, edzőtermet, csajt, barátokat... a jelenlegi fost pedig, amit életnek nevezel, meg hagyd magad mögött.

2023. aug. 18. 12:53
 86/250 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fog valtozni. A hozzá hasonloknak amig van aki eltartsa mondhatsz akarmit. Tapasztalat.
2023. aug. 18. 14:15
 87/250 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gáz. Minek változzak meg? Nem akarok megváltozni, nem leszek világ működésének fejet hajtó droid. Nem leszek szolga.

A mostani pszichológusom NORMÁLIS, miért ne lenne az? Munkát NEM FOGOK SOHA ÉS PONT. Csaj csak problémákkal jár. Barátokat sosem tudtam megtartani, mind megutál egy idő után, felesleges.

Magam mögött fogom ezt hagyni, majd kitalálok valami kiskaput. Vagy max öngyilkosság ha nem találom meg a munkakerüléssel való élet lehetőségét.

2023. aug. 19. 14:52
 88/250 anonim ***** válasza:
100%
Vajon miért utál meg mindenki egy idő után? Talán el kellene gondolkodni rajta. Bár gondolom ez sem érdekel.
2023. aug. 19. 15:30
 89/250 A kérdező kommentje:

Azért mert tudják, hogy nekem van igazam, én vagyok a right! De nem akarják beismerni, hogy amíg ők elégetik az életük nagy részét a munkahelyükön, addig én nekem nincs aki megmondja, hogy mit, mikor, hogy csináljak. Ha kedvem van szabadstrandra menni délelőtt 11-kor akkor megyek és nem "főőőnőők elmeheteek strandraa?? neem beeeee bégetünk és dolgoznuk beee" Halál komolyan, aki dolgozik az általános iskolásként ragadt és ők is tudják. Bedurciztak, hogy nem maardtam meg a "köszönjüük széépen viszont kíívánjuk" ovis mentalitásnál és megkockáztatom a létezésem inkább, mitnhogy behódoljak a rendszernek és a természetnek, cska hogy szabad legyek.

Szóval ha én nem akarok felkelni szerda reggel 9-kor akkor nem kelek fel. Míg aki dolgozik 9-5-ig vagy 8-4-ig vagy 6-2-ig az nem teheti ezt meg. SZABADSÁG. És aki nem áll be a rabszoglasorsba azt kiutálják! Mert hogy akkor parazita vagyok és az nem jóú.

2023. aug. 19. 16:06
 90/250 Kroms ***** válasza:
55%

Biztos, hogy te írtad az eredeti kérdést? Mert amit itt leírtál, az pontosan az ellenkezője annak, ami a kérdés alatt került részletezésre. Ott azt írod, hogy nem tudod, mit csinálj, mert pénz hiányában csak otthon tudsz gubbasztani egész nyáron, itt meg már azt, hogy bármikor bárhova elmehetsz és hülye az, aki pénzt akar keresni...

2023. aug. 19. 16:55
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!