Hány évesen döntötted el, hogy nem akarsz gyereket?
Sosem vàgytam rá, nem lágyul el szìvem, ha kisbabát látok, főleg, hogy tudom mivel jár a terhesség, szülés, a kialvatlan éjszakák, állandó sírás és hiszti. Mindez azért, hogy legyen pár szép pillanatod a gyerekkel, amit utàna lehet el is felejt, ahogy azt sok dolgot is, amit tettél érte, rengrteg a hálátlan gyerek. Kiskoromban vigyáztam párszor nyaranként az unokatestvéreimre, az is teljesen leszívott pedig nem nekem kellett etetni, takarítani utánuk. Később mintha el is felejtették volna, hogy milyen jóban voltunk, nem nyitottak felém. Ez egy szülőnek még rosszabb érzés lehet.
Egyébként sem a génjeimet nem szeretném továbbadni, mert nem túl jók+én nem ilyen életet akarok magamnak. Persze erre még a társadalom nem érett meg, hogy ezt elfogadja.
12 évesen már kijelentettem, hogy soha nem lesz gyerekem. Természetesen kiröhögött az egész világ.
Teltek az évek,figyelgettem magam.
Semmi változás.
Az első komoly kapcsolatom erre ment rá: a fiatalember két év után vette komolyan, amit sosem titkoltam, tehát ( mert ő viszont mindenképpen gyereket akart) elváltak az útjaink.
24 évesen már úgy mentem férjhez, hogy gyerek itt aztán nem lesz.
Ez 1999- ben történt.
Most 49 múltam és nyugodt,békés gyerekmentes életről számolhatok be .😃😃😃
Óvodás korom óta tudom, hogy nem akarok gyereket.
21-et töltöm idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!