Akik nem szeretnének gyereket miért döntöttek úgy, hogy nem szeretnének?
Engem alapból nagyon tudnak irritálni.
Így nyilván még a gondolattól is kiráz a hideg!
27 éves vagyok és sosem szerettem a gyerekeket. Mindig amikor egy légtérbe kerültem velük, az volt az egyetlen gondolatom, hogy mikor szabadulok már, ha játszanom kellett velük (pl tini koromban rokonoknál) akkor nem tudtam mit kezdjek velük, és semmi pozitív érzés nincs bennem irántuk.
Persze ez nem aktív gyűlölet, meg nem is hiszem, hogy bármi baj lenne velük, egészen egyszerűen csak nem az én világom.
Ezen kívül megrémiszt a terhesség puszta gondolata is, és nem akarok 18 évig teljesen felelős lenni egy másik emberért, pláne úgy, hogy a szülőség alól nincs szabadnap..
A gyerekvállalás puszta koncepciója minden szempontból taszító számomra, nincs egyetlen olyan része sem, ami kellemes lenne. Arra a néhány dologra amit pozitívumnak szoktak emlegetni (öregkorodban a gyerekeid fogják a gondodat viselni, és nem leszel magányos, mert lesz egy csomó unokád, és az életed olyan lesz mint egy meghitt történet) pedig nincs az ég világon semmi garancia.
Gyakorlatilag minden, amit felsorolnak, mint indok a gyerekvállalással szemben igaz rám. De tényleg. Nincs olyan amivel ne értenék egyet.
Na jó, nem gyűlölöm azért a gyerekeket, de nem is mozgatnak meg, nem érdekelnek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!