Akik 20-22 éves korukban kijelentik, hogy ők nem szeretnének gyereket, megváltozik a véleményük idővel?
Sokan megváltoztatják a véleményüket.
Régen utáltam a májkrémet, most imádom.
Régen én sem akartam gyereket, most úgy vagyok vele hogy szeretnék 30 éves koromban.
Aki nem akar gyereket, az valószínű azért nem akar, mert
A.)
nem gondolja magát szülőségre alkalmas személynek, gyerekkori traumák stb. miatt, vagy
B.)
Nincs meg hozzá a megfelelő anyagi háttér, vagy
C.) Mindkettő.
A második változhat, a többi általában nem szokott. Szóval attól függ melyik kategóriából jön.
Vagy van mégegy opció, ha
D.) Valaki túl nagy tehernek érzi és inkább éli a saját életét, nem akar felelősséget vállalni egy ekkora feladat iránt.
Ez sem szokott változni. Szóval 4 kategóriából 1 olyan van, ami nagyobb valószínűséggel változhat, ezért általában aki nem akar jelenleg, annak a jövőben sem változik az álláspontja.
Én 18 évesen akartam gyereket. Érdekes, akkor senki sem mondogatta nekem, hogy jaj, majd változik a gondolkodásmódod...
Haha, változott. Most már mondogatják, de egyre erősebben érzem azt, hogy nem akarom. Mára minden porcikám irtózik a gondolattól. Főleg a saját gyerek gobdolatától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!