Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik 20-22 éves korukban...

Akik 20-22 éves korukban kijelentik, hogy ők nem szeretnének gyereket, megváltozik a véleményük idővel?

Figyelt kérdés
Tehát akik fiatalon azt mondják, hogy biztosan nem fognak gyereket vállalni, legyen az a nő szingli vagy sem, idővel változik a véleményük? Ha igen, akkor kb hány éves korukra gondolhatják meg magukat?
2021. dec. 4. 23:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

20 éves korom körül még azt mondogattam, hogy elképzelhetetlen, hogy legyenek saját gyerekeim. Mostanában már teljesen reálisnak érzem a dolgot mondjuk úgy 10 év múlva. Valakinek változik a véleménye a dologról, valakinek nem.

26/F

2021. dec. 5. 03:25
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Én akkor is akartam, és most is. De mindig csak egy megfoghatatlan, távoli időpontban. Szóval érdekes ez...
2021. dec. 5. 08:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom, hogy akik 20 felett ezt ki merték mondani, azok többnyire nem változtatják meg az álláspontjukat.
2021. dec. 5. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem, mivel ez már a 16 éves korom óta megváltozott véleményem, csak abban nem reménykedtek ilyen lelkesen, hogy megváltozik. Ez már csak erősödik a korom előrehaladtával
2021. dec. 5. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:
40%
Változhat, de a többségnek már kialakult és az az esetek nagy részében úgy is marad. Max a kapuzárási pánik időszakában
2021. dec. 5. 11:28
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

42 eves vagyok. Sosem akartam, mindent megtettem, h ne legyen, nem bantam meg. Nagyon nem. Nem hiszem, h ez valtozik.

Szeretem amugy a gyerekeket, meg minden elismeresem a szuloknek, irto nagy melo.

Csak nekem nem kell.🤷🏼‍♀️

2021. dec. 7. 21:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt mondtam hogy nem akarok, most 30 leszek és még mindig nem. (N)
2022. szept. 23. 12:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok, mint az utolsó. Most lettem 30, eddig sem akartam, most végképp nem, pedig jó kapcsolatban élek, anyagi biztonságban és így pont jó is nekem. :)
2022. szept. 23. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Biztos akad akinek megváltozik a véleménye, de sokaknak abszolut nem

Én 15 éves korom óta fixen tudom és érzem, hogy soha nem akarok gyereket. Ez nem változott azóta sem.

Jelenleg 38 éves vagyok, 14 éve együtt a férjemmel, boldog házasságban élünk,( szóval még arról sincs szó, hogy nincs kivel), van két kutyánk mert őket akartuk, és nem, gyereket még mindig nem akarok, és ő sem.

Nem szeretem a gyerekeket, nem vágyom rá, sem arra az életre amit gyerekesként kellene élnem. Nincs se kedvem, se időm, se energiám, se türelmem gyerekkel kínlódni, számomra csak nyűg és szenvedés, teher lenne, szeretek sokáig aludni, szeretem a szabadságot, a kötetlenséget, hogy van időm arra amit szeretek csinálni, hogy nincs egy kis idegesítő, fárasztó gyerek nonstop a nyakamon aki nem hagy élni, mert állandóan vele kell foglalkozni. Abszolut nem hiányzik, nekem ez nem kell. Ennyi.

márc. 11. 07:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!